UFC-ikoni palasi häkkiin vuosien tauolta – jälki oli tylyä vain muutamassa minuutissa: "Olen vahvempi kuin koskaan"

Yhtenä kaikkien aikojen parhaista vapaaottelijoista pidetty Jon Jones palasi kolmen vuoden ottelutauon jälkeen UFC-vapaaotteluhäkkiin ja kukisti raskaansarjan UFC-titteliottelussa Las Vegasissa ranskalaisen Ciryl Ganen ensimmäisessä erässä. Jones otteli ensimmäistä kertaa raskaimmassa painoluokassa.

– Olen tehnyt töitä tämän eteen pitkän aikaa. Monet uskoivat, etten enää palaisi. Olen pysynyt uskollisena tavoitteelleni, Jones sanoi ottelun jälkeen ESPN:n mukaan.

Yhdysvaltalainen Jones, 35, oli otellut edellisen kerran helmikuussa 2020. Ottelu Ganea vastaan kesti vain runsaat kaksi minuuttia ennen kuin Ganen oli pakko luovuttaa Jonesin saatua hänestä kuristusotteen.

– Olen paininut 12-vuotiaasta asti. Olen vahvempi kuin koskaan ja tunnen oloni varmemmaksi kuin koskaan ennen lattiassa. Kun pääsin häneen käsiksi, tiesin että otan homman hallintaan, Jones sanoi.

Ottelun jälkeen Jones haastoi toisen UFC-legendan Stipe Miocicin, joka on Jonesin tavoin ollut kaksi vuotta sivussa tositoimista. Kaksikon välinen ottelu on määrä mitellä heinäkuussa.


Lue myös:

    Uusimmat