Tyyne Puustisen murhaaja selvisi Salkkareissa – Aki pääsi vihdoin eroon tappajan leimasta

Aki ei lähde ennen anteeksiantoa 2:15
Aki paljasti Tyyne Puustisen kohtalin Ullalle ja Ismolle.

Tyyne Puustisen murhaaja selvisi Salattujen elämien 20-vuotisjuhlan kunniaksi.

Salatut elämät alkoi kaksi vuosikymmentä sitten Tyyne Puustisen murhalla. Nyt sarjan täyttäessä 20 vuotta Puustisen kuolema ratkesi vihdoin.

Puustinen oli vanha nainen, jonka ammatti oli näyttelijä. Hänen kuolemansa järkytti osaa Pihlajakadun alkuperäisistä asukkaista, kun taas osa oli tapahtuneesta lähes innoissaan. Vihdoin hahmojen tylsään arkeen sattui jotain jännittävää.

Aki Nikkisestä tuli lopulta pääepäilty murhaan. Hän vannoi syyttömyyttään, mutta myönsi lopulta Markukselle olleensa Puustisen seurassa, kun tämä kaatui ja löi päänsä.

Tähän asti Puustisen on uskottu kuolleen Akin seurassa sattuneeseen tapaturmaan. Totuus vanhan naisen kuolemasta selvisi vihdoin 20 vuoden jälkeen perjantain Salkkarit-jaksossa.

Akia esittävän Sami Uotilan mukaan Puustisen murhan paluu puheenaiheeksi on hänen hahmolleen kova pala.

– Kun asia nousee uudelleen pintaan, on se kipeä paikka Akille, Uotila kertoi.

Aki pääsee vihdoin murhaajan leimasta eroon, sillä Tyyne Puuustisen tappajaksi selviää Tero Puustinen, joka on toiminut siivoojana Kallen johtamassa sairaalassa. Tero on Tyyne Puustisen lapsenlapsi, joka päätyi mustasukkaisuudessaan murhaamaan Kallen poikaystävän, Sami Kososen. Tämä johti samalla Puustisen murhan selviämiseen.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat