Tyylistä toiseen! Herttuatar Meghan edusti kolmessa eri asussa yhden päivän aikana – mikä on suosikkisi?

Kuka on prinssi Harryn tuleva puoliso Meghan Markle? 2:51

Britannian prinssi Harryn puolisosta, herttuatar Meghanista, on kasvanut nopeasti ihastusta herättävä tyyli-ikoni.

VIDEO: Kuka on Meghan Markle?

Herttuatar Meghanilla, 36, piti kiirettä eilen tiistaina 10. heinäkuuta, kun hän edusti puolisonsa, prinssi Harryn, rinnalla kolmessa eri tilaisuudessa.

Ensin pariskunta nähtiin muun kuningasperheen kanssa Britannian kuninkaallisten ilmavoimien satavuotisjuhlanäytöksessä Lontoossa, myöhemmin päivällä Irlannin pääministerin kansliassa Dublinissa ja illalla Britannian Irlannin suurlähettilään puutarhajuhlissa.

Meghan häikäisi jokaisessa tilaisuudessa uudessa tyylissä. Herttuatar vaihtoi tilaisuuksien välissä kaiken aina kampauksesta kenkiin, korvakoruihin ja mekkoon.

Ilmavoimien juhlanäytöksessä Meghanin yllä nähtiin Diorin pikkumusta leninki, jossa oli avonainen venekaula-aukko ja siro vyö vyötäröllä. Tyylin viimeistelivät Stephen Jonesin näyttävä hattu sekä musta laukku ja vaaleat korot, jotka olivat niin ikään Diorin käsialaa.

Iltapäivällä herttuatar häikäisi smaragdinvihreässä mekossa, jonka suunnitteli Meghanin luottotalo Givenchy. Hän yhdisti asuun beiget korot ja Strathberryn ruskean käsilaukun.

Iltajuhlassa Meghan edusti rennommassa tyylissä. Hänen tummat hiuksensa liehuivat avonaisina ja hänen yllään nähtiin Emilia Wicksteadin musta mekko. Tyyliin kuuluivat mustat korot ja musta pieni laukku.

Meghanin ylellinen tyyli on kaikkea muuta kuin edullinen, sillä arvoiden mukaan hänen vaatteensa ovat maksaneet jopa miljoona dollaria alle vuoden aikana

Vaikka herttuattaren vaatteiden hintalappu on suuri, hoviasiantuntija Katie Nicholl uskoo sen olevan hintansa väärti.

– Meghan on nyt kuningasperheen sanansaattaja. Häiden myötä hän on tuonut hoville hurjan määrän positiivista huomiota. Uskon, että puvut ovat olleet sen arvoisia, Nicholl vakuuttaa Entertainment Tonight -julkaisun haastattelussa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat