Oletko huomannut? Tästä syystä herttuatar Meghan pukeutuu liian isoihin kenkiin

Kuka on prinssi Harryn tuleva puoliso Meghan Markle? 2:51

Jos prinssi Harryn puoliso valitsee ylleen korkokengät, ne ovat usein koon tai kaksi liian suuret.

VIDEO: Kuka on Meghan Markle?

Herttuatar Meghanin tyyli on ollut valokeilassa aina siitä saakka, kun hän ja Britannian prinssi Harry menivät kihloihin. Kuninkaallisten häiden jälkeen herttuattaresta on tullut tyyli-ikoni, jonka asuvalinnat inspiroivat muodin ystäviä ympäri maailman.

Tarkkasilmäisimmät fanit ovat huomanneet erikoisen yksityiskohdan herttuattaren asuista, sillä hänen korkokenkänsä ovat usein ainakin yhden koon liian suuret. Selitys erikoiseen valintaan on varsin inhimillinen. Edustustilaisuuksissa joutuu usein seisomaan pitkiä aikoja, jolloin tiukat kengät alkavat tuntua epämukavilta. 

– Mikään ei ole ikävämpää kuin epämukavat kengät. Meghanin kaltaisten tähtien, jotka pitävät korkoja pitkiä aikoja, jalat saattavat turvota, muotiekspertti Harriet Davey selittää The Sun -julkaisulle.

Davey varoittaa, että jalkojen turpoaminen saattaa aiheuttaa rakkoja ja pidemmällä aikavälillä jopa liikavarpaita. Hän vinkkaa, että liian isoon kenkään voi taitella esimerkiksi nenäliinan ja poistaa sen sitten, kun jalka kaipaa lisää tilaa.

Herttuatar Meghanin jaloissa nähtiin turhan isot korot muun muassa marraskuussa, kun tuore kihlapari tiedotti sitoutumisestaan.

Meghan valitsi jalkaansa kokoa liian isot kengät myös maaliskuussa, kun hän ja prinssi Harry edustivat Belfastissa.

Lue myös:

    Uusimmat