Mainos

"Tyttöjen viikonlopun" karmea käänne: Äiti antoi poikaystävänsä raiskata tyttärensä – kakuntuoksuisen perheenäidin kaksoiselämä paljastui 10 vuotta myöhemmin

0:23

Ulospäin australialaisen Butlerien perhe-elämä vaikutti aivan tavalliselta. Therese Butler, 48, myi Facebookissa leipomiaan kakkuja, raportoi edistyksestään Farmville-pelissä ja päivitti sosiaaliseen mediaan kuvia lapsenlapsistaan. Perheenäidin kaksoiselämä kuitenkin paljastui, kun Peta-tytär kertoi poliisille, että äiti oli antanut uuden poikaystävänsä raiskata hänet kymmenen vuotta aiemmin.

Sen piti olla hauska tyttöjen viikonloppu, mutta kaikki oli pelkkää hämäystä.

Peta Butler oli vasta 16-vuotias, kun Therese-äiti vei tyttärensä rähjäiseen hotelliin, juotti tytön humalaan ja antoi nettipoikaystävänsä raiskata hänet. Raiskauksen aikana Therese itse istui oven ulkopuolella polttamassa tupakkaa, ilmenee Therese Butleria vastaan käydyssä oikeudenkäynnissä kuulluista todisteista.

"Se oli raiskaus, mutta olit 16"

Se, että äiti tiesi, mitä hotellihuoneessa tapahtui, käy ilmi poliisin nauhoittamasta 30 minuuttia kestäneestä puhelusta, raportoi muun muassa Daily Mail

– En olisi vienyt sinua sinne, jos et olisi ollut 16, Theresa Butler sanoo puhelussa, jota käytettiin todisteena häntä vastaan.

Puhelun aikana Peta sanoi äidilleen yrittäneensä päästä miehen otteesta.

– Sanoin ei, itkin, ja sanoin ei.

Therese myönsi tienneensä, mitä huoneessa tapahtui. Silti hän ei tehnyt mitään pelastaakseen 16-vuotiasta tytärtään.

– Se oli kyllä… No, se oli raiskaus, mutta olit 16. En olisi antanut hänen koskea sinuun, jos olisit ollut alle 16, kuului äidin vastaus.

Poikaystävä halusi seksiä "nuoremman version kanssa"

Äiti-Therese oli tutustunut netissä Thommo-nimiseen mieheen. Theresen mukaan mies oli sanonut toivovansa seksiä "häntä nuoremman version kanssa".

Tämä oli syys sille, miksi Peta-tytär joutui miehen raiskaamaksi äitinsä suosiollisella avustuksella.

Poliisin nauhoittamassa keskustelussa äiti väitti "Thommon" luvanneen olla koskematta tyttöön. Hän kuitenkin myönsi tehneensä virheen.

– Olin niin heikko.

– Olen epäonnistunut äitinä. Pilasin kaiken, tiedän sen. Ja vihaan itseäni sen vuoksi.

Äiti istui 4 vuoden tuomiosta 12 kuukautta

Peta Butlerin raiskaustapausta on seurattu jälleen australialaisessa mediassa sen jälkeen, kun Therese-äiti vapautui lokakuussa vankilasta istuttuaan neljän vuoden tuomiostaan vain 12 kuukautta.

Therese joutui vastuuseen iljettävästä teostaan vasta 10 vuotta raiskauksen jälkeen, kun Peta oli kerännyt rohkeutensa ja kertonut tapahtuneesta poliisille.

Esiintyi julkisuudessa kakkuja leipovana isoäitinä

Medialle Peta päätti puhua siksi, että halusi rohkaista muita raiskauksen uhreja puhumaan kohtaamastaan vääryydestä. Sen jälkeen kaksikon vaiheita on seurattu tiiviisti australialaisessa mediassa. 

Naapurustolle Theresa Butlerin tuomio oli shokki. Hänet tunnettiin leipomisestaan ja sosiaalisessa mediassa jakamistaan perhekuvista.

Facebookissa Theresa Butler piti yllä sivustoa, jolla hän kauppasi leipomiaan kakkuja. Hän julkaisi paljon kuvia myös lapsenlapsistaan.

Therese Butler pääsi vankilasta viime vuoden lokakuussa ja on asunut sen jälkeen uuden poikaystävänsä kanssa Queenslandissa. 

"Uskotko sitä pikku h**raa?"

Therese Butlerita kysyttiin vapautumisensa jälkeen kommenttia tapaukseen. 

– Uskotko sitä pikku h**raa?

Äiti-Butlerin mukaan tytärtä ei raiskannut maan alle kadonnut "Thommo", vaan eräs sukulainen. Äidin mukaan raiskaus tapahtui, kun tyttö oli 14-vuotias.

Nyt 28-vuotias Peta-tytär puolestaan kutsuu äitiään valehtelijaksi, joka ei ole missään vaiheessa osoittanut katumuksen häivääkään.

– Hän ei kadu nyt eikä koskaan sitä, mitä on tehnyt, Peta Butler kommentoi Daily Mailille.

"Thommoa" on etsitty näyttävästi Australiassa. Poliisi on julkaissut miehestä Peta Butlerin havaintojen perusteella tehdyn havainnekuvan.

Poliisin mukaan miehellä on ollut myös muita uhreja. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja