Tyttären puhelimen selaaminen sai isän silmät kostumaan – löysi salaisia tekstiviestejä kuolleelle isoisälle: "Rakastan sinua"

Pieni tyttö oli lähettänyt puhelimella salaa viestejä kuolleelle isoisälleen.

Englantilainen radiojuonta ja isä James O'Brien selasi nuoren tyttärensä puhelinta, kun vastaan tuli jotakin, joka sai isän silmät kostumaan. Tytär oli lähettänyt viestejä isoisälleen vielä viisi vuotta sen jälkeen, kun tämä oli menehtynyt.

Viesteissä tytär esimerkiksi kysyy isoisältään, millainen taivas on ja kertoo, mitä hän on tehnyt viime aikoina.

– Rakastan sinua isoisä, pidä hauskaa taivaassa. Toivon, että tapaat Jeesuksen ja toivon, että sinulla oli uskomaton elämä. Minä todellakin rakastan sinua, eikä elämäni olisi voinut olla näin mahtavaa ilman sinua, tyttären kirjoittamista viesteistä luki.

Toisessa kuukausia myöhemmin kirjoitetussa viestissä tytär kertoo täyttävänsä pian kymmenen ja sisaren Elizabethin olevan nyt 12 vuotta. 

– Hän rakasti lahjaasi, lahjasi oli muuten rakkautesi, tytär kirjoittaa.

"Minulla saattaa olla jotakin silmässä"

James jakoi kaksi päivää sitten kuvan viesteistä Twitteriin, jossa julkaisu on kerännyt jo yli 154 000 tykkäystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Nuorimmaisellani oli vanha puhelimeni muutaman vuoden ajan. Vain pelejä varten, jotka latasin hänelle ennekuin katkaisin yhteyden internetiin. Hänellä oli kuitenkin edelleen vanhat yhteystietoni ja kävi ilmi, että hän oli lähetellyt viestejä isälleni, joka kuoli 5 vuotta sitten, James kirjoittaa Twitterissä.

– Minulla saattaa olla jotakin silmässä.

Lähteet: NZHerald, Twitter

***


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja