Mainos

Tytär myi kaiken omaisuutensa maksaakseen äitinsä syöpähoidot: "Tämä on asia, joka minun täytyy tehdä"

Epätoivoinen tytär on päättänyt tehdä kaikkensa pelastaakseen äitinsä hengen.

Rakastava tytär on myynyt koko omaisuutensa maksaakseen syöpään sairastuneen äitinsä hoidot ja pelastaakseen hänen henkensä. Kallis immuunijärjestelmää tukeva immunoterapia on äidin viimeinen mahdollisuus.

Lorin ja hänen äitinsä Lisa Harrisin täytyy matkustaa hoitojen vuoksi Saksaan, sillä kyseinen hoitomuoto ei ole sallittu Britanniassa. Helmikuusta lähtien kaksikko on matkannut hoitoihin kolmen viikon välein. Vaikka yksi hoitokerta maksaa kymmeniä tuhansia, lääkäreiden mukaan se on tehonnut odotetulla tavalla; kasvain on pienentynyt puoleen.

Rahoittaakseen kalliit hoidot, tytär on myynyt perheen lähes koko omaisuuden aina autoja ja asuntoa myöten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minulla ei ole mitään jäljellä, mutta tämä on asia, joka minun täytyy tehdä, en koskaan luovuta. Äitini merkitsee minulle enemmän mikään, minkä voisin koskaan omistaa, tytär kertoo.

Tulevaisuus on epävarma hyvin tehonneista hoidoista huolimatta

Kaksi vuotta sitten äiti sai tietää sairastavansa terminaalista munasarjasyöpää, eivätkä lääkärit antaneet hänelle kuin kaksi vuotta elinaikaa. Tämän vuoden tammikuussa lääkärit totesivat kuitenkin syövän edenneen, eivätkä he uskoneet Lisan elävän kahdeksaa viikkoa pidempään.

Epätoivoinen Lori ei halunnut uskoa lääkäreiden ennusteita, vaan päätti ottaa itse selvää mahdollisista hoitomuodoista ja törmäsi asiaa selvittäessään immunoterapiaan. Hoitoihin matkustaminen kannatti, sillä tytär kertoo sen tuottaneen uskomattomia tuloksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lääkärit kertoivat viime viikolla hänen olevan melkein elpymisvaiheessa, ja jos raha ei olisi esteeni, saisin hänet toipumaa ennen kuin on liian myöhäistä, Lori kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos tytär ei saa kerättyä tarpeeksi rahaa kasaan, voi olla, että äiti ei pääse koskaan näkemään ainoan tyttärensä häitä tai lapsenlapsia. 

Lähde: Mirror

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.