Tyson Furyn isä sekosi täysin YouTube-tähtien elvistelyn edessä – nyrkkeilypressi muuttui kaaokseksi

Nyrkkeilyvaikuttaja ja raskaansarjan maailmanmestarin Tyson Furyn isä John Fury menetti malttinsa poikansa Tommy Furyn ja YouTube-tähti KSI:n välisen huippuottelun lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Love Island -realityohjelmastakin tunnetuksi tullut 24-vuotias Tommy Fury kohtaa KSI-taitelijanimellä tunnetun YouTube-sensaatio Olajide Olatunjin 14. lokakuuta järjestettävässä nyrkkeilyottelussa.

Samalla ottelukortilla nähdään myös YouTube- ja WWE-tähti Logan Paulin ja vapaaottelija Dillon Danisin välinen ottelu. Tapahtuman alla on pyörinyt paljon mediahuomiota, sillä ottelijat ovat useampaan otteeseen herjanneet toisiaan julkisesti.

Paul, KSI, Fury ja Danis naljailivat toisilleen myös tiistaisessa lehdistötilaisuudessa, eikä tunteiden kuumenemiselta vältytty. Poikansa tukijoukoissa ollut John Fury kyllästyi jatkuvaan uhoamiseen.

– Unohdetaan tämä hevonpaskaa ja puhutaan nyrkkeilystä. Puhutaan nyt vakavasti. Tämä ei ole lastentarha, vaan vakava asia. Ihmisiä tullaan nukuttamaan muutamien viikkojen päästä, joten puhutaan siitä, kuinka niin tapahtuu, Fury jyrisi lehdistötilaisuudessa.

Lehdistötilaisuus päättyi lopulta valtavaan kaaokseen, kun John Fury sai äkillisen raivokohtauksen lavalla kyllästyttyään YouTube-tähtien elvistelyyn ja uhoon. Villi tapahtumasarja sai lopulta kiehumispisteensä, kun Fury totesi perheensä olevan maailman parhaita ottelijoita ja pyysi muita keskittyvän olennaiseen.

KSI kuittasi Furyn lausunnon kyselemällä isä-Furylta, miksi Tyson Fury väistelee Oleksandr Usykin kohtaamista. Sananvaihdon jälkeen selvästikin kiihtynyt Fury sai tarpeekseen ja heitti lehdistötilaisuuspöydät ryminällä alas lavalta käynnistäen massiivisen kaaoksen.

– V***t tästä paskasta. Puhumme täällä hevonpaskaa ihmisten yksityiselämistä. Siirrytään jo v***u eteenpäin, Fury jyrisi ennen lopullista purkaustaan.

Lue myös:

    Uusimmat