Tyrmäävä kaunotar! Arja Koriseva säkenöi tulipunaisessa iltapuvussa

Suosikkimuusikko Arja Koriseva on yksi Kummit ry:n Joulu Mielelle -hyväntekeväisyyskonsertin tähdistä. 

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja Kummit ry virittäytyy juhlatunnelmaan joulukonsertin merkeissä.

Tänään keskiviikkona 23. marraskuuta Espoon Metro Areenalla nautiskellaan Joulu Mielelle -hyväntekeväisyyskonsertista ja illan aikana lavalla tulkitaan rakastettuja joululauluja. Konsertti nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 11. joulukuuta. 

Yksi konsertin tähdistä on Arja Koriseva, 51, joka nousee lavalle näyttävässä tyylissä. Koriseva valitsi iltaa varten ylleen pitkän, tulipunaisen iltapuvun, jota koristavat kimaltavat paljetit.

– Tämä on hommattu ihan tätä iltaa varten. Minulla on ollut usein joulukonserteissa päällä valkoista, mutta nyt ajattelin, että haluan laittaa punaista, Koriseva kertoo puvustaan. 

Koriseva myöntää olevansa innokas jouluihminen, jonka juhlakausi alkaa jo lokakuun puolella.

– Kotona on soineet joululaulut jo pitkään! Ihan senkin vuoksi, että piti itse palautella niitä mieliin joulukonsertteja varten. Rakastan joululauluja, sitä tunnelmaa ja tätä vuodenaikaa. En saa siitä tarpeekseni, vaikka laulan lauluja joka päivä. Nautin tästä hirveästi! hän hehkuttaa. 

Rakastettu laulaja joutui viime syksynä perumaan kaikki joulukonserttinsa rintasyöpädiagnoosin vuoksi. Tänä vuonna hän aikoo paikata vahingot ja tuo joulumieltä lukuisten konserttien muodossa.

– Tämän vuoden kalenteriin olen poiminut pitkälti niitä konsertteja, mitkä silloin jäivät väliin, Koriseva kertoo. 

– Joulun jälkeen pidän laulamisesta hieman vapaata siinä mielessä, etten kierrä kentällä, sillä työstän uutta musiikkia. Minulla on aivan ihana tiimi ympärilläni, paljon nuoria ja innokkaita tekijöitä, ja olen siinä mielessä onnellisessa asemassa. Saan pitkästä aikaa tuottaa uutta.

Koriseva paljastaa, että ensi vuonna uutta materiaalia kuullaan kokonaisen levyn verran. Julkaisuajankohtaa ei ole lyöty vielä lukkoon, mutta pitkien suunnitelmien tekeminen ei pelota syöpätaistelun läpikäynyttä laulajaa. 

– Meistä jokainen voisi pelätä jotain, jos sitä rupeaa ajattelemaan. Minulle on sanottu, että elä ihan normaalia elämää ja minun normaali elämäni on tätä työtä tehdessä ollut aina sellaista, että joutuu tekemään pitkiäkin suunnitelmia, Koriseva pohtii. 

– Se, että katsotaan eteenpäin, on yksi elämää kantava voima.

Lue myös:

    Uusimmat