Arja Koriseva toipui rintasyövästä – kertoo nyt uusista elämänopeistaan: "Siitä opittiin paljon"

Vuonna 2015 rintasyöpään sairastunut tähtiartisti Arja Koriseva toimii keikoillaan vertaistukena muille saman tilanteen kokeneille.

Lastenklinikoiden Kummien toiminnassa jo 30 vuoden ajan mukana ollut menestyslaulaja Arja Koriseva kertoo kohtaavansa keikkapaikoilla usein naisia, jotka ovat kokeneet myös rintasyövän.

Koriseva sairastui vuonna 2015 ja voi nykyään hyvin. Hän kertoo oppineensa paljon sairauden myötä.

– Nyt on kaikki ihan hyvin ja ei tarvitse sitä sillä tavalla miettiä. Se oli tietynlainen ajanjakso elämästäni. Siitä opittiin paljon.

– Ymmärsin elämänrajallisuuden. Tämä on loppujen lopuksi pieni hetki, kun täällä ollaan. Mietin nykyään, mikä tässä elämässä on tärkeää ja mihin sitä omaa aikaa haluaa käyttää. Sellaisia pohdintoja. Kysyn myös useammin itseltäni, että olenko onnellinen ja mistä se onni koostuu, Koriseva kertoo.

Korisevan ydinperheeseen kuuluu mies ja kolme lasta. Joulu vietetään yhdessä perheen kanssa.

– Olen lapsuuden joulusta halunnut siirtää perintönä ihania juttuja meidän jouluumme. Me haetaan aina koko perheen voimin kuusi omasta metsästä. Koristellaan se. Käydään joulusaunassa. Käydään myös joulukirkossa ja tehdään ruokaa yhdessä, Koriseva kuvailee jouluaan.

Tähden vuoden kohokohtiin on kuulunut laulajan uran 30-vuotisjuhlakonsertit, joita hän aikoo jatkaa vielä ensi vuonna. Nyt hän esiintyy Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-konsertissa.

JouluMielelle-konsertissa kuullaan kauneimpia joululauluja tähtiartistien esittäminä. Mukana ovat mm. Waltteri Torikka, Michael Monroe, Arja Koriseva, Laura Närhi, Saara Aalto, Ilta, Jussi Rainio, Krista Siegfrids sekä Smokkimiehet Teemu Roivainen ja Mikael Konttinen.

JouluMielelle-konsertti MTV3-kanavalla sunnuntaina 20:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja