Työntekijöiden joukkopaolle ei näy loppua – Prinssi Harryn ja Meghanin säätiön avustaja otti loparit

Prinssi Harry esittelee kykyjään näyttelijänä 1:05
Prinssi Harry esittelee kykyjään näyttelijänä.

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen peräti 12. työntekijä otti lopputilin. 

Toya Holness työskenteli prinssi Harryn ja Meghan Marklen Archewell-järjestössä pr-vustajana ja kansainvälisenä lehdistösihteerinä. Hän on toinen pariskunnan tärkeimmistä avustajista, joka on irtisanoutunut tehtävistään. Holness liittyi Sussexeihin viime lokakuussa ja hänet ylennettiin valvomaan pariskunnan pr-toimintaa Atlantin molemmin puolin viime vuoden maaliskuussa. Hän ehti työskennellä pariskunnan alaisuudessa vain yli puoli vuotta.  

Holnessia on kuvailtu Meghanin varjoksi heidän yhteneväisen pukeutumistyylin ja samankaltaisen aurinkolasimaun takia. Hollnessilla on strategisen pr-puolen tutkinto Etelä-Kalifornian yliopistosta. 

Jos irtisanoutuneiden työntekijöiden laskemisen aloittaa Harryn ja Meghanin toukokuussa 2018 olleiden häiden jälkeen, niin heitä on yhteensä kaksitoista, Daily Mail listasi. 

Archewell-järjestön kansliapäällikkö ja johtaja Catherine St Laurent lähti viime vuoden maaliskuussa vain vuoden työskentelyn jälkeen. Irtisanomisen syyksi sanottiin, että hän halusi pois, koska häneltä odotettiin pariskunnan omien tehtävien hoitamista. 

Muita Harryn ja Meghanin palveluksesta lähteneitä ovat olleet mm. yksityiset sihteerit, viestintähenkilöstö ja henkilösuojavastaava. Sen lisäksi irtisanoutuivat myös Meghanin henkilökohtainen assistentti ja Harryn Travalyst-matkailuhankkeen johtaja. 

Myös pariskunnan yksityinen ystäväpiiri on harventunut vuosien mittaan. Eräs jalkapalloilija on lehtitietojen mukaan "kuulunut Harryn ja Meghanin pieneen bändiin", mutta nyt katkaissut välinsä pariskuntaan. 

Lue myös:

    Uusimmat