Työnjohtaja kuoli työtapaturmassa Kotkassa

Yksi ihminen on kuollut työtapaturmassa Hietasen terminaalissa Kotkassa. Turma sattui keskiviikkoiltana, kertoo logistiikkayhtiö Steveco tiedotteessaan.

Yrityksen toimitusjohtaja Ari-Pekka Saari kertoo kuolleen työntekijän olleen työnjohtotehtävissä.

–  Eilen illalla laivalla oltiin tekemässä lastin käsittelytöitä ja niissä sellaisen noston yhteydessä tapahtui jokin häiriö, joka aiheutti onnettomuuden ja johti työntekijän menehtymiseen, Saari kertoo.

Tämän enempää hän ei pysty työtapaturmasta kertomaan, sillä tutkinta tapaturmaan johtaneista syistä on vasta alkanut. Saaren mukaan poliisi ja työsuojeluviranomainen olivat tutkimassa tapahtumapaikkaa torstaina aamulla.

Työt terminaalissa keskeytetty

Työtapaturman vuoksi työt ovat keskeytyneet Hietasen terminaalissa torstaiaamuna. Yrityksen mukaan keskeytys jatkuu todennäköisesti myös iltavuorossa ja työt jatkuvat jälleen perjantaiaamuna.

Steveco on satamaoperaattori, joka tarjoaa muun muassa laivojen purku- ja lastauspalveluita. Sen operoimat satamaterminaalit sijaitsevat Kotkan Hietasen ja Mussalon satamien lisäksi Helsingin Vuosaaren satamassa.

Onnettomuudesta johtuen työt ovat tänään torstaina keskeytetty Hietasessa kello 10 alkaen. Keskeytyksen arvioidaan jatkuvan myös iltavuorossa. Tiedotteen mukaan työt jatkuvat perjantaina kello 6.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat