Mainos

Tynkkynen yllättyi: Tukea myös muilta puolueilta

Vajaat kaksi vuorokautta hurjassa pyörityksessä ollut Sebastian Tynkkynen on yllättynyt saamastaan laajasta tuesta. Tukea on tullut runsaasti ja sen rohkaisemana Tynkkynen kertoo jatkavansa eteenpäin turvallisin mielin.

– Olen ollut hämmästynyt tuen laaja-alaisuudesta. Harvoin törmää siihen, että myös muiden puolueiden edustajat ovat valmiita antamaan tukensa epäoikeudenmukaista kohtelua vastaan, hän kertoo.

Perussuomalaisten kolmannen varapuheenjohtajan erottaminen puolueesta aiheutti merkittävän kohun myös puolueen ulkopuolella ja päätöksen lainmukaisuus on kyseenalaistettu monelta taholta.

– Koen, että eropäätös oli laiton, ja näin ovat lainoppineetkin sanoneet. Nyt yritetetään tämä päätös sitten perua, Tynkkynen toteaa.

Yöunet jääneet vähiin

Tynkkynen korostaa, että puolueen sisällä pitäisi olla mielipiteenilmaisun vapaus. Linjakeskustelu tekee hänen mukaansa puolueelle yleensä hyvää ja se kannattaa siksi pitää elävänä.

– Yhden totuuden puolue ei kovin suomalaiselle puolueelle kuulosta. Meillä pitää näkyä, että puolueen sisälläkin on eri tavalla ajattelevia ihmisiä, hän sanoo.

– Perussuomalaisten ohjelma vastaa kuitenkin parhaiten omaa ajatteluani ja aion pysyä mukana puolueessa.

Tynkkynen kertoo puhelimen soivan jatkuvasti ja haastattelupyyntöjen sekä muiden viestien vievän aikaa töiltä. Yöunet ovatkin jääneet vähiin.

– Tärkeää kuitenkin on, että mieli on levollinen, hän toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.