Tylyt luvut Ruotsissa – Jukureita vietiin CHL-puolivälierässä

Luulajan Jonas Berglund rokottaa Jukureita läpiajosta 0:59
Läpiajosta soi – katso, miten Jonas Berglund iski Luulajan kolmannen maalin Jukurien rysään.

Ruotsalaisjoukkue Luulaja kuritti Jukureita jääkiekon CHL:n ensimmäisessä puolivälierässä 5–1. Kaksi maaleista iski Brendan Shinnimin.

Luulaja oli lyönyt Jukurit kahdessa aiemmassa lohkovaiheen ottelussa ja vei nyt puolivälierää selkeästi. Kovaa vauhtia jäällä pitäneet ruotsalaisisännät onnistuivat rokottamaan suuren osan ottelua puolustuskannalla taistellutta ja eilisestä HIFK-ottelusta rasittunutta mikkeliläisjoukkuetta viidesti.

Ensimmäisillä kahdella kerralla asialla oli kanadalaishyökkääjä Brendan Shinnimin. Avausosuma syntyi reilun kahden minuutin pelin jälkeen jukuripuolustuksen jaloista.

Jukurien verkko heiluu CHL-puolivälierässä kahden minuutin jälkeen – Tuohimaa voimaton 0:56
Brendan Shinnimin vei Luulajan nopeahkoon johtoon.

Toisen maalinsa Shinnimin viimeisteli toisessa erässä Röglen vahvan pyörityksen jälkeen murtauduttuaan kiekon kanssa maalin edustalle.

Luulajan pyöritys tuottaa tulosta: Brendan Shinnimin rokottaa Jukureita toistamiseen 1:05
Jukurien maalilla oli tilaa: Brendan Shinnimin iski illan toisensa.

Numerot repesivät kolmannessa erässä, kun vuorollaan Luulajan riveistä maalasivat läpiajosta osunut Jonas BerglundIsac Brännström ja Julius Hongan sekä Leo Komarovin esityöstä ylivoimalla kihauttanut Jonathan Andersson.

Berglundin läpiajomaali näkyy artikkelin ylälaidan videolta.

Joni Jurmo teki loppuminuuteilla ottelun päätösosumaksi jääneen Jukurien ainokaisen.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikolla Mikkelissä. Jatkopaikka ratkeaa kahden ottelun yhteismaalien perusteella, joten jatkopaikasta taistellakseen Jukurien olisi yllettävä kotonaan urotekoihin.