Mainos

Tyhmästä päästä kärsii koko mies – rattiraivokohtauksella kivuliaat seuraukset

Aikaisemmin auton ikkunasta roikkumiselle ei ole ollut sääntöjä, mutta tämän tapauksen jälkeen on: varmista, että auton ovi on lukossa!

Useat pitävät konepellillään kameraa kuvaamassa mahdollisten onnettomuuksien varalta, sillä silloin tarjolla on todistusaineistoa videon muodossa. Joskus videolle voi sattumalta päätyä jotain muutakin hurjaa: Instagramissa julkaistulla videolla näkyy, kuinka mies ottelee autoa vastaan – kiusallisin seurauksin.

Tapahtumat alkavat, kun musta maasturi ohittaa harmaan auton. Tästä mahdollisesti suivaantuneena harmaa auto ahdistaa maasturin viereiselle kaistalle ja kiihdyttää sen tahtiin.

Videolla näkyy, kuinka mies kurottautuu ulos auton ikkunasta yrittäen ilmeisesti lyödä vieressä ajavaa maasturia, joka yrittää väistää harmaata autoa. Mies kuitenkin epäonnistuu yrityksessään, sillä hän kurottautuu liian kauas ja auton ovi aukeaa. Vihastunut mies putoaa keskelle kolmikaistaista katua.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuten videon lopusta käy ilmi, ei onneksi kuvaajan auton eteen pudonnut mies näytä saaneen suurempia vammoja, ja hän juoksee paljan jaloin tien laitaan pysähtyneen harmaan auton luokse.

Video on julkaistu myös ainakin Imgurissa ja Redditissä, joissa se on kerännyt paljon kommentteja autosta kurottuneen miehen tyhmyydestä. Imgurissa julkaistu erikoinen video on kerännyt kuvapalvelussa jo lähes kolme miljoonaa katselukertaa.

Lähteet: Digg, Imgur, Instagram

***

0:32

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja