Twilight-tähti myöntää: Eroaminen tuntuu maailmanlopulta

Twilight-näyttelijä Robert Pattinson antoi ensimmäisen haastattelunsa eron jälkeen.

Hollywoodin kuumimpiin näyttelijöihin lukeutuva Robert Pattinson on astunut takaisin julkisuuteen suhdekohun jälkeen. Twilight-tähti on piileskellut julkisuutta muutaman viikon ajan, kun tieto tyttöystävä Kristen Stewartin pettämisestä vuoti julkisuuteen.

Robert Pattinson piipahti maanantai-iltana Jon Stewartin vetämässä The Daily Show -ohjelmassa. Valkokankaalta tuttu henkilö esiintyi silminnähden hermostuneesti. Häneltä kysyttiinkin, onko kaikki kunnossa. Juontaja sai kysymykseen vastauksen, joka paljasti miehen jännittävän tv-esiintymistä.

– Suurin ongelma elämässäni on, että olen nuuka. En ole palkannut itselleni tiedottajaa. Jokaisessa erikoisessa haastattelussa näyttelijät saavat tällaiset jutut valmiiksi. Aion palkata itselleni nyt yhden, hän totesi.

Juontaja johdatteli keskustelun käsittelemään lyhyesti eroa. Hän osoitti myötätuntoa vinkkaamalla petetylle Twilight-ikonille ja vinkkasi jäätelön tuomista hyödyistä suhteen päättymisen jälkeen. Hän totesi, että nuorille ihmisille eroaminen tuntuu maailmanlopulta, minkä näyttelijä myönsi elekielellään.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja