Twilight-tähden lapsuudenkodissa on yllättävä teema

Näyttelijä Kristen Stewartin lapsuudenkoti on myynnissä. Kaliforniassa sijaitsevassa talossa on noudatettu tiettyä teemaa.

Twilight-elokuvista tuttu Kristen Stewart on myöntänyt eläneensä lapsena hyvin suojattua elämää. Stewartin lapsuudenkodista julkaistut kuvat paljastavatkin, kuinka hyvin hemmotellun tähden asiat ovat lapsena olleet.

Stewart vietti lapsuutensa kahden veljensä kanssa Kaliforniassa talossa, joka on nyt laitettu myyntiin 1,3 miljoonalla eurolla.

Pitkän autotien päässä oleva talo näyttää ehkä vaatimattomalta beverlyhillsiläisen naapuruston muihin taloihin verrattuna, mutta sisällä talossa ja sen takapihalla odottaa yllätys.

Takapihalla on upea uima-allas, jonka toisella sivulla on aurinkotuoleja kauniisti rivissä. Pihalla on kuitenkin myös suuri shakkilauta, joka on rakennettu siististi leikatulle nurmikolle. Shakkilauta tuo mieleen pelin, jota pelataan Liisa Ihmemaassa -kirjan jatko-osassa Liisan seikkailut Peilimaailmassa.

Liisa Ihmemaassa -teema ei pääty siihen, sillä talon ulkoseinään on loihdittu kirjasta tuttu Valkoinen Kani. Toiseen seinään on puolestaan maalattu lainaus elokuvasta.

Sisällä talossa puolestaan on muun muassa tilava huippuluokan keittiö.

Stewartin lapsuus ei siis suinkaan ollut kovin vaatimaton – kiitos vanhempien, John ja Jules-Mann Stewartin, menestyksekkäiden Hollywood-urien. Stewart itse on haastatteluissa todennut toivoneensa hieman hurjempaa lapsuutta, jotta olisi voinut oppia siitä enemmän.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja