Tv-kamerat bongasivat Huuhkajien hyökkääjän urheiluklinikan ovella – unelmasiirto Italiaan vain sinettiä vailla

Huuhkajien hyökkäyksessä sekä laiturina että toisena kärkenä pelanneen Simon Skrabbin unelmasiirto Serie A -seuraan on vain julkistusta vailla.

Totta se on. Simon Skrabbista on tulossa Serie A -seura Brescian tammikuun siirtoikkunan ensimmäinen pelaajahankinta ja maalivahti Jesse Jorosen joukkuetoveri.

Italialaismedian uutisoima tieto 2,8 miljoonan euron arvoisesta siirrosta IFK Norrköpingistä Bresciaan vaikuttaa lähes varmistuneelta, sillä Skrabb bongattiin brescialaismedian videokameralle tiistaina paikallisen urheilulääketieteellisen klinikan ovella.

Paikallisen median mukaan Skrabbin ohjelmassa on lääkärintarkastus, sopimuksen sinetöinti ja jo ensimmäiset harjoitukset iltapäivällä uusien joukkuekavereiden kanssa.

Tammikuussa 25 vuotta täyttävän Skrabbin kerrotaan tekevän neljän vuoden sopimuksen Brescian kanssa. Sopimus toisi pelaajalle 400 000 euron kausipalkan.

Brescia taistelee Serie A:ssa sarjapaikastaan. Joukkue on liigassa toiseksi viimeisenä, kun sillä on 18 ottelustaan kasassa vain 14 pistettä. Viivan päällä keikkuvaan Lecceen matkaa on kuitenkin vain yksi piste.

Lue myös:

    Uusimmat