Tuure Boelius pettyi esitykseensä – tuomaristo kehui tubettajan kehittymistä: "Kevyt kuin kesäheinä"

Tähtitanssija Tuure Boelius tulkitsi illan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa foxtrotin parinsa Ansku Bergströmin kanssa.

Balettitanssitaustainen tubettajatähti Tuure Boelius hurmasi katsojat taidokkailla liikkeillään illan suorassa lähetyksessä.

Boelius kertoi viime viikolla kärsineensä jo hieman kisaväsymyksestä, mikä ei nuoren miehen menoa haitannut tällä kertaa. 

Boelius esitti parinsa Ansku Bergströmin kanssa upean foxtrotin Can’tTake My Eyes Off You-kappaleen tahtiin, jossa tähtitanssija pääsi esittelemään piruettitaitojaan. 

Boelius oli silminnähden pettynyt suoritukseensa. Hänen mukaansa harjoituksissa tanssi oli sujunut paremmin. 

Näin tuomarit kommentoivat parin esitystä.

– Olen iloinen siitä, että tanssiasento on kehittynyt. Vaikka välillä nousut tulivat turhan nopeasti alas. Silti onnistuitte luomaan sulavan liikkeen. Mihin sinulla oli kiire siinä koreografian alussa? Voi, että minua harmitti, Helena Ahti-Hallberg kuvailee.

– Eteni dramaturgisesti hallitusti. Oli riittävän vauhdikas. Sisäinen tila oli vielä haussa. Mutta ei väliä, sillä tämä rakkauden tila on vielä puhkeamassa. Se on yhtä kevyt, kun kesäheinä, Jorma Uotinen kertoo.

– Pystyitte säilyttämään raikkautenne, Jukka Haapalainen toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla su klo 19.20
Tuija Tähtien Kanssa la klo 21

Lue myös:

    Uusimmat