Mainos

Tuula kadonneena jo yli kuukauden – heikot jäät vaikeuttavat etsintöjä

Itä-Uudenmaan poliisi etsii edelleen 28. lokakuuta kadonnutta Tuula Vivolinia. Poliisi toivoo yhä havaintoja kadonneesta.

Katoamishetkellä Tuula Vivolinilla oli yllään ruskea turkki, vaaleanruskeat saapikkaat, vaaleansininen pipo ja kädessään musta kangaskassi. Hän on syntynyt vuonna 1959.

Vivolin on noin 160-165 cm pitkä ja hänellä on punaiset harteille asti ylettyvät hiukset ja silmälasit.

Vivolin nähtiin viimeksi Vantaan Kuusijärven ulkoilualueella kello 18.11. Hän poistui taksista ja lähti kävelemään järven suuntaan. Sen jälkeen Vivolinista ei ole saatu havaintoja.

– Ei ole valitettavasti löytynyt. On etsitty viimeisen havaintopaikan läheltä, minkä lisäksi muitakin etsintäryhmiä on ollut lähimaastossa, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Markku Helenius.

Heikot jäät vaikeuttavat koirien käyttöä

Etsinnöissä on käytetty apuna koiria, mutta keli on vaikeuttanut etsintöjä.

– Järvestäkin on etsitty sikäli kun on pystytty. Aluksi tuli lunta, minkä jälkeen järven päälle tuli jäätä. Jää ei kuitenkaan kestä hyvin kävelyä, mikä vaikeuttaa koirien käyttöä, Helenius kertoo.

Jään vuoksi etsintää ei voida tehdä veneellä, mutta jään heikkous estää kulkemasta koirien kanssa kairaamassa jäähän reikiä etsintää varten.

Havaintoja toivotaan yhä

Itä-Uudenmaan poliisi on yhä kiinnostunut silminnäkijöiden havainnoista samaan aikaan Kuusijärven ulkoilualueella olleilta henkilöiltä, mutta myös muita havaintoja Vivolinin liikkeistä kaivataan.

– Erityisesti on kiinnostanut hänen tulohetkensä. Ilmeisesti on ollut jotain uimareita rannassa, joilta olisi mielenkiintoista saada tieto, mihin suuntaan Vivolin on lähtenyt rannasta kulkemaan, Helenius kertoo.

Havainnoista voi ilmoittaa arkisin kello 8–16.15 puhelimitse numeroon 029 541 3625 tai sähköpostitse rikostutkinta.vantaa@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.