Tuttu Juttu Show’n uusi juontaja Susanna Laine hehkuttaa juontopariaan Timo Koivusaloa: "Hän on ihan virtuoosi"

Susanna Laine hyppää innolla uuteen juontotehtäväänsä.

Suomalaisille vuosina 1992–2002 tutuksi tullut ja huippusuosituksi kasvanut Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle. Lämminhenkisessä ohjelmassa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa.

Hyväntahtoista parisuhdevisailua luotsaa Timo Koivusalo, jonka uutena juontajaparina aloittaa suosikkijuontaja Susanna Laine.

Laine kertoo MTV Uutisille olleensa innoissaan heti, kun häntä pyydettiin mukaan ohjelmaan. Hän seurasi ohjelmaa aikanaan tiiviisti ja pitää sen formaatista.

– Se on niin hyvä, että se kantaa edelleen, hän toteaa.

Laineen mukaan ohjelman rakenne on vanha tuttu, mutta pieniä yksityiskohtia päivitetään sopimaan paremmin nykyaikaan.

Laineen ja Koivusalon tiet ovat aiemmin kohdanneet Talent Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella vuonna 2007. Laine on myös haastatellut kollegaansa muutaman kerran.

Laine kertoo suhtautuvansa juontajapariinsa luottavaisesti.

– Meillä synkkaa tosi hyvin. Hän on ihan virtuoosi omassa genressään, mieletön esiintyjä, joka on tehnyt stand upia jo silloin, kun kukaan muu Suomessa ei tehnyt.

Tuttu Juttu Show’n juontajana Koivusalon kanssa nähtiin aiemmin Joel Hallikainen. Laine ei koe astuvansa Hallikaisen saappaisiin, sillä alkuperäisestä ohjelmasta on kulunut jo aikaa.

– Hänellä ja Koivusalolla oli hyvä kemia, toivottavasti meilläkin on, Laine toteaa.

Tuttu Juttu Show MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin 19.10. klo 21 alkaen.


Lue myös:

    Uusimmat