Tutkimus paljastaa: Tätä britit tekevät sängyssä!

Uuden brittitutkimuksen mukaan sängyissä tehdään paljon muutakin kuin nukutaan. Seksiäkin enemmän brittisängyissä harrastetaan nimittäin riitelyä.

Dreamland-yrityksen teettämän tutkimuksen mukaan keskiverto sänky nähdään sen elinaikana 720 riitelyä, 3 640 halausta ja 240 luettua kirjaa. Sängyissä siis tehdään paljon muutakin kuin nukutaan. Tutkimus paljastaa myös, että sängyissä nähdään keskimäärin 4 160 suudelmaa, 480 seksisessiota ja 120 aamiaista.

– Vietämme paljon aikaa sängyissämme. On aika hämmästyttävää tajuta, mitä kaikkea teemme vällyjen välissä, ihmettelee Dreamlandin tiedottaja Jacqueline Townson.

– Näyttää siltä, että sänkymme eivät enää ole nukkumiseen varattuja, kun britit kerran käyttävät sänkyä paikkana, jossa rentoutua, katsella televisiota, lukea kirjaa tai jopa tarkastella sähköposteja, puhua puheluja tai käyttää sosiaalista mediaa.

– Koska peiton alla vietetään niin paljon aikaa, on väistämätöntä, että siellä syntyy yksi tai kaksi riitaa pariskuntien välillä, Townson huomauttaa.

Townson sanoo, että on ymmärrettävää, että sängyn jakaminen voi muodostua painajaiseksi joillekin, jos riitaa syntyy vaikka vain siitä, että toisen jalat ovat kylmät tai jompikumpi omii peittoa. Keskimäärin sängyissä riidellään kuudesti kuukaudessa ja puolet riidoista käydään nimenomaan siksi, että toinen omii peiton itselleen.

Muihin pariskuntien riidanaiheisiin kuuluvat kuorsaus, toisen osapuolen ärsyttävä ruumiinlämpö, toisen kylmien jalkojen koskeminen toiseen tai toisen halu katsoa televisiota, kun toinen haluaisi nukkua.

Jos keskivertosängyn elinikä on kymmenen vuotta, viettävät britit sängyissään 3,5 vuotta, josta kaksi vuotta ja kahdeksan kuukautta kuluu nukkumiseen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että huikeat kymmenen kuukautta kuluu muihin sänkyaktiviteetteihin.

Tutkimus paljastaa kuitenkin, ettei sängyssä tosiaankaan vain rentouduta, sillä keskivertoaikuinen lähettää yli 14 600 tekstiviestiä sängyssä sen eliniän aikana. Britit myös puhuvat puheluitaan sängyssä 38 tuntia ja 50 minuuttia. Yli 70 päivää kuluu puolestaan sosiaalisen median parissa, kuten Facebookissa tai Twitterissä. Sähköposteja lähettetään 4 160 ja Twitterissä lähetellään twiittejä 3 650.

Ihmeellistä kyllä, 60 prosenttia tutkimukseen osallistuneista briteistä paljasti haluavansa viettää sängyssä vieläkin enemmän aikaa.

Talvikuukausina britit sukeltavat peiton alle lämpimään keskimäärin 28 minuuttia aikaisemmin kuin kesäkuukausina. 19 prosenttia briteistä kantaa peiton sängystä ja käpertyy sen kanssa sohvalle.

Mitä sinä teet sängyssä? Kommentoi!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja