Mainos

Korkki kiinni? Britit viettävät viisi vuotta elämästään krapulassa

Suomalaiset voivat olla kovia juomaan, mutta tutkimuksen mukaan muutkin kansat kärsivät krapulaa. Britit viettävät juhlimisen aiheuttamassa kohmelossa jopa viisi vuotta elämästään!

Tutkimuksen mukaan britit viettävät keskimäärin viisi vuotta elämästään krapulassa. Krapula kestää yleensä koko päivän, ja se päivä on tavallisesti sunnuntai, kertoo Daily Mail.

Krapulaa kärsitään kerran viikossa ainakin ikävuosien 21 ja 38 välillä. Samanikäiset britit viettävät myös 12 päivää vuodesta hikoillen ja tuskaillen häiden, syntymäpäivien tai firman bileiden vuoksi.

38 ja 46 ikävuoden välillä kesivertobritti kärsii noin 45 kohmeloa vuodessa. Morkkikset eivät jää taakse vanhanakaan, sillä tutkimuksen mukaan krapulaa kärsitään 22,8 päivää vuodessa aina kuusikymppiseksi asti.

Nettitutkimukseen osallistui 1500 henkeä. Tutkijoiden mukaan krapuloiden yleisyys oli tiedossa, mutta todelliset luvut ovat todella huolestuttavat.

– On uskomatonta ajatella, että me (britit) käytämme niin paljon aikaa ja rahaa tehdäksemme jotakin, mistä tulee hirveä olo, tutkimuksen puhemies totesi.

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.