Turun kehätiellä useamman ajoneuvon ketjukolari: Kolme henkilöä toimitettu jatkotutkimuksiin

Turun kehätiellä on sattunut  viiden auton ketjukolari. Hieman ennen iltapäiväneljää tulleen tiedotteen mukaan pelastustoimet ovat edelleen käynnissä ja liikenne ruuhkautuu voimakkaasti.

Fintarfficin mukaan onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä. Ajokaista on suljettu liikenteeltä.

Liikenne ruuhkautuu ja haittaa on ajosuunnassa Piikkiö.

Paikalla oleva pelastustoimen mukaan kolarissa on ollut viisi ajoneuvoa ja niin ikään viisi henkilöä osallisena. Kolme henkilöä on viranomaisten mukaan toimitettu jatkotutkimuksiin.

Liikennettä ohjataan onnettomuuspaikan ohi, jonka tarkka tapahtumakohta on Runosmäen ramppi ja liikenne sujuu hitaasti toista käytössä olevaa kaistaa pitkin.

Pelastusviranomaisten noin kello 16:15 antaman arvion mukaan kolariautojen raivaustyöt kestävät vielä puolesta tunnista noin tuntiin.

Pölypilvi aiheutti ketjukolarin?

Poliisin klo 17:54 lähettämän tiedotteen mukaan tässä vaiheessa epäillään, että raskas ajoneuvo oli nostattanut Turun kehätielle pölypilven, jonka seurauksena muut autoilijat olivat joutuneet jarruttamaan äkillisesti. Tämän seurauksena oli aiheutunut neljän ajoneuvon ketjukolari.

Samaisessa tiedotteessa kerrotaan toiesestakin kolarista, joka johtui ruuhkautuneesta kehätiestä. Raskas ajoneuvo oli jarruttanut edessä pysähtyneen jonon takia. Raskaan ajoneuvon perässä ajanut henkilöauton kuljettaja ei ollut tätä huomannut, vaan oli törmännyt edellä ajaneen perään. Henkilöauton kuljettaja kuljetettiin TYKS:iin tarkastukseen. 


Juttua muokattu 14.4.2021 klo 18:39: Muutettu otsikkoa, lisätty myös poliisin tiedotteen tiedot toisesta peräänajosta, sekä ketjukolarin epäillyistä syistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja