Turkulaiseen rappukäytävään ilmestyi oopperatähden allekirjoittama heippa-lappu, joka sai asukkaat hieraisemaan silmiään: "Onko tämä aprillipila?"

Oopperalaulaja Karita Mattilan allekirjoituksella varustettu heippa-lappu herätti hämmennystä turkulaisessa kerrostalossa, mutta aprillipilaksi luultu lappu paljastui lopulta ihka aidoksi.

Turkulaiseen rappukäytävään ilmestyi tällä viikolla heippa-lappu, joka sai ainakin yhden asukkaan hieraisemaan silmiään.

Lappu kiinnitti kuvan siitä Twitterissä jakaneen Roosan huomion, sillä sen oli allekirjoittanut maailmankuulu oopperalaulaja Karita Mattilla.

– Arvoisat taloyhtiön asukkaat, hyvät naapurit. Asun tilapäisesti 7. kerroksen asunnossa numero 30. Aloitan lauluharjoitteluni tulevana perjantaina. Tarkoitukseni on harjoitella päivittäin noin kaksi tuntia kello 14-18 välillä. Pyydän etukäteen anteeksi meluhäiriötä, lapussa luki.

Sen aitous kuitenkin epäilytti, sillä eilen keskiviikkona vietettiin aprillipäivää.

– Onko tämä oikea Karita Mattila vai aprillipila? Roosa kysyi twiitissään, joka levisi aprillipäivän iltana nopeasti viraaliksi.

Pian keskusteluun osallistui kuitenkin myös ihka oikea Karita Mattila.

– Oikea on, Roosa! oopperalaulaja vahvisti.

Monet keskustelijat kiinnittivät huomiota lapussa käytettyyn sanaan meluhäiriö.

– "Meluhäiriöitä ?!?!" - kysehän on pikemminkin ilmaiskonsertista, Twitterissä hämmästeltiin.

– Ehdotan, että joku taloyhtiöstä laittaa tuohon alle lapun: Odotamme malttamattomana tulevaa perjantaita. Tarkoituksemme on kuulla päivittäin laulua n. 2 tuntia 14-18 välillä. Kiitämme etukäteen upeaa laulajatarta! toinen twiittaaja ehdotti.

– Kannattaisiko taloyhtiön alkaa myymään lippuja ovelta. Yksi asukas maksaa ikään kuin koko talon yhtiövastikkeen, kolmas puolestaan lohkaisi.

Eräs twiittaaja ehdotti, että Mattila voisi pitää lauluharjoituksensa myös parvekkeella, jotta useampi henkilö pääsisi nauttimaan laulusta.

– Voi tulla kylmä, oopperatähti kuitenkin vastasi nauruemojilla höystettynä.

Oopperalaulaja on asunut pitkään Yhdysvaltain Floridassa ja sitä ennen parikymmentä vuotta Lontoossa. Ainakaan muutama vuosi sitten hän ei suunnitellut palaavansa pysyvästi Suomeen ja lapun perusteella myös asuminen Turussa on väliaikaista.

– Monet ulkomaille muuttaneet palaavat vanhuudenpäivinään taas Suomeen, mutta itse en pidä sitä kovin todennäköisenä omalla kohdallani. Sellaista kaipuuta ei ainakaan vielä ole ollut, tähtisopraano sanoi vuonna 2016.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja