Turkulainen Taawi-pupu pääsi Guinnesin ennätysten kirjaan – maailman taitavin kani osaa yli 30 temppua

1:37
Katso videolta loppukevennys: Maailman taitavin kani Taawi pääsi Guinnesin ennätysten kirjaan!

Siilinjärvi sai viikon aikana tukun Eurojackpot-miljonäärejä, mutta Turku on saanut uuden maailmanmestarin. Hänen nimensä on Taawi ja hänellä on ikää neljä vuotta. Uudessa Guinnesin ennätysten kirjassa hänet on kruunattu maailman lahjakkaimmaksi kaniksi.

Taawi-kani osaa yhteensä yli 30 erilaista temppua. Taawin emännän Aino Kivikallion mukaan temppuja harjoitellaan joka päivä 2–5 minuuttia kerrallaan.

– Se on kanin keskittymiskyvylle tarpeeksi. Se on välillä hössö, se ei malta pysähtyä ajattelemaan. Se ennemmin tekee kuin ajattelee.

Kunniakas titteli Guinnesin ennätysten kirjassa ei ole kuitenkaan noussut kanin päähän. Maailmanmestarin työ on vasta alussa.

– Tarkoituksena on innostaa muita kaninomistajia harrastamaan temppuilua omien kaniensa kanssa, ja levittää tätä iloista yhdessä tekemistä, omistaja kertoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.