Mainos

Tuore äiti jakoi järkyttävän kuvan vammoistaan – kehottaa vanhempia varovaisuuteen kantoliinan kanssa

Neljäviikkoisen vauvan äiti selvisi palovammoilla onnettomuudesta, jossa olisi voinut käydä pahemmin.

Nuori äiti jakoi silmiä avaavan kuvan varoittaakseen muita vanhempia. Molly Landis kertoo hänelle sattuneesta järkyttävästä onnettomuudesta, jossa olisi voinut käydä erityisen huonosti, jos hänen vauvansa olisi ollut kantoliinassa, kuten yleensä.

Landis kärsi vakavista palovammoista onnettomuuden myötä, ja oli vain onnekas sattuma, ettei hänen lapsensa ollut silloin kantoliinassa hänen sylissään. Tieto siitä, mitä vauvalle olisi voinut sattua, kauhistuttaa nuorta äitiä. Siksi hän koki tarvetta kertoa tarinansa muillekin, jotta muut vanhemmat osaisivat pitää varansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin Landis kirjoitti kuvan yhteydessä:

"En yleensä julkaise tällaisia juttuja tai henkilökohtaisia asioita, mutta jaettuani tarinan läheisten ystävien kanssa, koen tarvetta jakaa tämä tarina eteenpäin.

Tiistaina olin osallinen onnettomuudessa, jossa liesitasoni räjähti, ja tulipallo osui kasvoihini, kaulaani ja rintaani. Tämä aiheutti avohaavoja ja palovammoja kasvoihini ja rintaani. Kyllä, tämä on kauheaa ja kivuliasta, mutta en ole voinut lakata ajattelemasta sitä, kuinka onnekas todella olen. Tuoreena äitinä kannan usein suloista neljäviikkoistani kantoliinassa (tiedämmehän kaikki, miten rakastamme sitä, että kätemme ovat vapaina, etenkin takertuvan vauvan kanssa)...

Tänä tiettynä iltana suojelusenkeli katseli minua ja vauvaani, koska ensimmäistä kertaa elämässään hän nukahti kiikkuunsa, eikä hän ollut sylissäni ollessani keittiössä. Pahimmat palovammoistani ovat rinnassani, juuri siinä, missä hänen kallisarvoinen, pieni päänsä olisi ollut, jos hän olisi ollut kantoliinassa.

Viestini tarkoitus on se, että olkaa kiltit varovaisia niissä toimissa, joita teette kantaessanne vauvaanne! Sen jälkeen, kun tämä tapahtui, moni äiti on sanonut "Voi luoja, teen noin jatkuvasti"... Emme koskaan ajattele, että se voisi tapahtua meille, enkä minä koskaan ajatellut, että se voisi tapahtua minulle. Olen niin kiitollinen, ettei hän ollut lähellä räjähdystä."

Landisin päivitykseen on reagoitu jo yli 15 000 kertaa ja sitä on jaettu liki 23 000 kertaa.

Lähteet: SomeecardsFacebook

***

0:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.