Tuomarit veivät jo kerran kädessä olleen SM-kullan pois – ilman urheilija-apurahaa jäänyt Reetta Hurske joutui pettymään jälleen

Kuopiossa pidetyissä yleisurheilun SM-hallikisoissa nähtiin erikoinen tilanne naisten 60 metrin aitajuoksussa. Reetta Hurske ehdittiin julistaa voittajaksi, mutta ykköseksi leivottiinkin lopulta Nooralotta Neziri. 

Nezirin pääsi hyvän loppukirinsä ansiosta rinnalle, ja hän tuli rinta rinnan maaliin Hurskeen kanssa. Aamulehti kertoi, että vartin tutkimisen jälkeen live-lähetyksessä ja hallissa julistettiin Hurske voittajaksi. Molempien aika 7,97 sivusi hallikisojen SE-tulosta. 

Hetken kuluttua voittajaksi vaihdettiin kuitenkin Neziri. 

– Olen aivan sanaton. En uskalla luottaa tähän tulokseen vielä. Olin ykkönen tai kakkonen, kiitos kaikille, Neziri sanoi Aamulehden mukaan kenttähaastattelussa. 

Hurskeen lähimenneisyys on ollut täynnä takaiskuja. Hän jäi ilman urheilija-apurahaa, koska näytöt eivät riittäneet huippu-urheiluyksikölle. 

– Tämä on minulle todella suuri pettymys ja takaisku urheilu-uran rakentamisessa. En usko, että päätös voi jäädä tuloksista kiinni, Hurske kommentoi päätöstä  Yle Urheilun haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat