Tuntematon nainen nälväisi ilkeästi nelivuotiasta poikaa – äiti jakoi kipeän kuvan: "En tiedä, tajusitko, mutta mursit hänen sydämensä"

9:31

Naisasiakas ei kestänyt pienen pojan iloa. Caden-pojan äiti Hannah jakoi koskettavan kuvan, joka osoittaa, miten sanat voivat satuttaa.

Miten puuttua kiusaamiseen? Videolla vinkkejä!

Hannah Sewell oli Caden-poikansa kanssa kaupassa, kun he kohtasivat törkeän asiakkaan. Sewell oli ostamassa omenoita, ja Caden hyppi ilosta, koska hän rakastaa kyseistä hedelmää. Caden, 4, ei puhu, joten hän ilmaisee itseään muilla keinoin.

Kaksikon viereen pysähtyi nainen, joka vaati Sewelliä "kontrolloimaan lastaan, koska muut ihmiset yrittävät tehdä ostoksia".

– Kun kerroin sinulle, ettei hän voi sille mitään ja hän on vain innoissaan, ja jopa pyysin anteeksi, päätit pyöräyttää silmiäsi ja keskeyttää minut. Ja sitten teit jotakin, mitä en todella odottanut, Sewell kertoo Facebook-kirjoituksessaan, joka on osoitettu kyseiselle naiselle.

"Mikä sinua vaivaa, eikö äitisi koskaan vie sinua mihinkään?"

Nainen kumartui Cadenin puoleen. Sewell havaitsi, että poika innostui; tämä oletti, että nainen tervehtii häntä. Aiemmin Caden on pelännyt vieraita ihmisiä.

– Sen sijaan, että olisit tervehtinyt, kumarruit lähelle hänen kasvojaan ja kysyit "mikä sinua vaivaa, eikö äitisi koskaan vie sinua mihinkään?" Sitten huomautit, ettei poika vastannut sinulle mitään. Kun kerroin, ettei hän kykene puhumaan, nauroit ja sanoit "ei se ole mikään yllätys, hän ei osaa edes kävellä kaupan läpi" ennen kuin kävelit pois, Sewell sanoo.

– En tiedä, tajusitko, mutta mursit hänen sydämensä, ja minunkin, kun teit noin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Mutta nyt hän ei innostunut..."

Sewell ei kyennyt tekemään ostoksia loppuun. Hän lähti Cadenin kanssa kaupasta.

He menivät pikaruokalaan, jonka omenaviipaleita Caden yleensä rakastaa, koska ne ovat eri värisistä omenoista.

– Mutta nyt hän ei innostunut. Hän ei hymyillyt tai hyppinyt. Hän vain istui siinä kasvoillaan surullisin hiton ilme ja nyppi ruokaansa. Toivon, että olet nyt iloinen, Sewell kirjoittaa naiselle.

"Kuulostaa siltä, ettei naisen äiti ikinä käskenyt hänen olla hiljaa"

Julkaisun jälkeen Sewellille on satanut tukea. Julkaisua on jaettu ja kommentoitu satoja tuhansia kertoja. Sewell on saanut niin paljon viestejä, että hän perusti Cadenin kuulumisille oman Facebook-sivun.

Moni ihmettelee aikuisen naisen tarvetta käyttäytyä ilkeästi.

– Olisin lyönyt häntä rintaan niin kovaa, että hän olisi lentänyt käytävälle numero neljä, kajakkien ja trooppisten vessanpöntönkansien väliin, Mandy Louise heittää Unilad-sivuston Facebook-sivulla.

– Kuulostaa siltä, ettei naisen äiti ikinä käskenyt hänen olla hiljaa, jos hänellä ei ole mitään mukavaa sanottavaa. Hänen elämänsä täytyy olla todella ankeaa, Rebecca Watson toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja