Tuntematon mies ryösti opiskelijanaisen erittäin väkivaltaisesti Vantaalla – poliisi kaipaa kipeästi havaintoja yleisöltä: "Edelleen sysipimeä juttu"

3:37
Katso myös: Rikoskomisario Simo Kauppinen kertoo, että harva ryöstön kohteeksi joutunut henkilö on täysin sivullinen. Katso koko haastattelu tästä.

Poliisi kaipaa yleisöltä havaintoja ryöstöstä, joka tapahtui Vantaan Jokiniemessä keskiviikkoiltana 10. marraskuuta. Tuntematon mies hyökkäsi nuoren opiskelijanaisen kimppuun väkivaltaisesti.

Mies ryösti naiselta käsilaukun, puhelimen ja lompakon ja puukotti häntä sen jälkeen ympäri vartaloa. Nainen sai hyökkäyksessä hengenvaaralliset vammat, mutta hän on nyt päässyt sairaalasta.

– Hän voi olosuhteisiin nähden suhteellisen hyvin. Nainen ehti nähdä ryöstäjän erittäin huonosti, koska hyökkäys tapahtui niin yllättäen, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä Itä-Uudenmaan poliisista kertoo.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä ja tapon yrityksenä. Epäiltyä ei ole tavoitettu ja poliisi kaipaa havaintoja silminnäkijöiltä.

– Juttu on edelleen sysipimeä. Emme ole saaneet mitään vihjeitä tekijästä. Ainoastaan se on tiedossa, mitä poliisi on saanut selvitettyä.

Naista puukotettiin useita kertoja

Rikos tapahtui keskiviikkoiltana 10. marraskuuta noin iltayhdeksältä. Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän Jokiniemen Maanviljelijänkujalle noin kello 21.09.

Ilmoituksen mukaan naista oli puukotettu eri puolille vartaloa. Partion saapuessa kohteeseen paikalla oli sairaanhoidon henkilöstön lisäksi myös useita sivullisia henkilöitä.

Mies oli hyökännyt täysin yllättäen naisen kimppuun. Ainoana motiivina vaikuttaa olleen käsilaukun ryöstäminen naiselta.

Tähän mennessä tiedetään, että epäilty on noin 175-180 cm pitkä ja normaalivartaloinen mies.

– Hän oli mahdollisesti pukeutunut tummaan tai tummansiniseen Helly Hansen -takkiin. Rinnassa oli kaksi valkoista H-kirjainta, Tyynelä kertoo.

Silminnäkijähavainnot ja kaikki tapaukseen liittyvät tiedot voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295 436 442 tai sähköpostilla osoitteeseen vakivalta.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja