Tunteikas hetki MM-rallin kulisseissa – tämä kuva muistuttaa musertavasta tragediasta

Uutta lähikuvaa Craig Breenin turmapaikalta – kohtalokas puuaita palasina 0:57
Tämä puuaita aiheutti kohtalokkaan tapaturman Craig Breenille Kroatian MM-rallin testeissä vuosi sitten.

Hyundain autoja koristavat Irlannin liput tällä viikolla ajettavassa Kroatian MM-rallissa. Talli muistaa näin vuosi sitten traagisesti kuollutta Craig Breeniä.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Irlantilainen Breen menehtyi 33-vuotiaana testionnettomuudessa Kroatian MM-rallin alla 13. huhtikuuta 2023. WRC-luokan yhdeksänkertainen palkintopallimies ajoi tuolloin Hyundain riveissä.   

Vuosi sitten Hyundai kilpaili Kroatian asvalttiteillä täysin Irlannin lipun väreissä. Tänä viikonloppuna Thierry Neuvillen, Ott Tänakin ja Andreas Mikkelsenin autojen katoissa ja puskureissa on Irlannin trikolori eli vihreä, valkoinen ja oranssi (kuvat jutun alla).  

– On totta kai tunteikasta tulla tähän kilpailuun vuosi Craigin poismenon jälkeen, mutta haluamme kunnioittaa häntä palatessamme tänne. Olemme pyrkineet tähän hyväntekeväisyystyöllä ja lisäämällä Irlannin lipun autoihimme, Hyundain tallipomo Cyril Abiteboul kommentoi Dirtfishille

Tiimi on julkaissut myös otoksen, jossa tallin väki poseeraa Breenin kuvan kera. Siinä komeilee myös erittäin positiivisena ja pidettynä persoonana tunnetun Breenin elämänohje.   

Älä unohda nauttia. Älä unohda pitää hauskaa. Elämä on erittäin lyhyt. 

Hyundai on luovuttanut useita tavaroita, kuten ajokypäriä, -haalareita ja -saappaita, huutokauppaan, jonka voitot ohjataan Breenin nimeä kantavalle säätiölle.  

– Haluamme sijoittua mahdollisimman hyvin mestaruustaistojen ja Craigin vuoksi. Voitto olisi sopiva päätös viikonlopulle, Abiteboul summasi. 

Kroatiassa on ajettu MM-rallia kolmena edellisvuonna. Toyota on voittanut joka kerta. 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat