Tunteet kuumenivat totaalisesti Tsekin ja Sveitsin välillä – näe kohahduttavat tilanteet tuomarin silmin

Tsekki voitti Sveitsin 5-4, jääkiekon MM-kisojen maalirikkaassa alkulohkon kamppailussa. Ottelussa nähtiin useiden maalien lisäksi myös törkeitä taklauksia ja tunteiden kuumenemisia.

Rajuin tilanne nähtiin toisessa erässä tsekkihyökkääjä Dimitri Jaskinin sekä sveitsiläispuolustaja Yannick Weberin välillä. Weber tönäisi ensin Jaskinin poikittaisella mailalla selästä nurin. Tämän tsekkiläispelaaja puolestaan kosti, lyömällä Weberiä törkeän näköisesti poikittaisella mailalla niskaan. Erotuomari lähetti tilanteesta molemmat pelaajat kahden minuutin jäähyille, vaikka Sveitsin päävalmentaja Patrick Fischer tilannetta protestoikin.

Tilanne nähtävissä kokonaisuudessaa yllä olevalla videolla

Washington Capitalsin pelaaja Jaskin esitteli kovuttaan jo ensimmäisessä erässä taklaamalla Nino Niederreiteriä hurjan näköisesti selkään. Tämän jälkeen kentällä nähtiin joukkokahakka, josta Jaskinin lisäksi jäähyn sai väkivaltaisuudesta Sveitsin maalivahti Reto Berra. Itse taklauksesta ei Jaskin kuitenkaan jäähyä saanut.

Alla olevalla videolla Jaskinin taklaus  sekä tilanteesta seurannut jälkipeli.

Tuomarikamera paljastaa: näin tunteet kuumenivat Tshekin ja Sveitsin välisessä kamppailussa. Katso alla oleva video.