Tunteet kuumenivat SM-liigaottelussa – kaksi ulosajoa, jäähykuningas pillastui

5:28
Maalikooste: KalPa-KooKoo.

Liigan sijoilta viisi ja kuusi tasapisteistä lähteneiden KalPan ja KooKoon välisestä ottelusta ei puuttunut tapahtumia. Vierailija KooKoo selviytyi 3–2-voittoon jatkoajalla.

Heti avauserässä KalPan ranskalaispuolustaja Hugo Gallet’n kontrolli petti jäähyvihellyksen jälkeen, ja mies sai lisukkeeksi suihkukomennuksen lyötyään poikittaisella mailalla KooKoon Vilmos Galloa pään seudulle.

KalPa selvitti seitsemän minuutin alivoimansa, mutta toisessa erässä KooKoo lähti karkumatkalle Ahti Oksasen ja Teemu Engbergin maaleilla. 

KalPa väänsi kuitenkin ottelun tasoihin. Toisen kerran pukuhuoneen ovet kävivät päätöserässä, kun KooKoon tulisieluinen Martin Berger ei sulattanut joukkuetoveri Alexander Bonsaksenin saamaa huitomisjäähyä. SM-liigan viime kauden jäähykuningas purnasi itselleen samasta tilanteesta kaksi käytösrangaistusta ja yhteensä 30 rangaistusminuuttia.

Jatkoajalla ratkaisusta vastasi Kyle Platzer, joka ujutti 2–3-voittomaalin.

– Hävisin oman kaksintaistelun ihan täysin ja kaveri teki siitä maalin. Harmittava loppu tasaiselle pelille, KalPan kiriä johtanut Balazs Sebok (1+1) kertasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja