Tunteet kuumina Kouvolassa! HPK hyödynsi KooKoo-puolustajien raivostumisen, hanskat putosivat tovia myöhemmin – NHL-laina Emil Larmi ei vastannut ruotsalaisvahdin tanssikutsuun

KooKoon ja HPK:n välisen ottelun toinen erä päättyi kuumissa tunteissa, kun tuomaristo joutui jakamaan rangaistuksia päätösminuutin aikana peräti 70 minuutin edestä.

Tunteet kuumenivat ensimmäisen kerran aivan noin 20 sekuntia ennen toisen erän päättymistä, kun KooKoon Alexander Bonsaksen ja Martin Berger suivaantuivat HPK-hyökkääjä Tommi Tikan taklauksesta.

Bonsaksen ja Berger alkoivat rusikoimaan Tikkaa mailoillaan laidan tuntumassa, kun HPK keskittyi pelaamiseen. Petri Kontiola ja Valtteri Puustinen pääsivät kahdestaan nokikkain KooKoo-vahti Victor Brattströmin kanssa, ja Kontiola pääsi nostamaan kiekon verkkoon.

Osuman jälkeen KooKoon Berger ja Trevor Mingoia saivat kymmenen minuutin käytösrangaistuksen.

Tunteet pysyivät kuumina myös summerin soitua, kun jäälle syntyi kahakka. Lopulta HPK:n Otto Latvala ja KooKoon Erik Karlsson pudottivat hanskansa ja aloittivat hurjan pystypainin. Kummankin pelaajan ottelu päättyi 5+20 minuutin väkivaltaisuusrangaistukseen.

Kahakan yhteydessä KooKoo-vahti Brattströmkin yritti hakea itselleen tanssiparia HPK-vahti Emil Larmista. Larmi ei kuitenkaan vastannut kollegansa kutsuun, vaan kuittasi Brattströmin tönäisyn huitomalla ruotsalaista patjoihin.

Juttua muokattu kello 21.52: KooKoon norjalaispuolustaja Bonsaksenin etunimi on Alexander, eikä  Andreas.

Lue myös:

    Uusimmat