Tunteet kävivät kuumana Helsingissä, Kärpät otti revanssin IFK:sta – Ilves ajautunut synkkään tappioputkeen

Oulun Kärpät otti revanssin IFK:sta, kun se haki täydet kolme pistettä Helsingistä 5-2-lukemin.

Katso pääkuvan videolta Tulosruudun kuvaa kierroksen huippuhetkistä!

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran perjantaina, jolloin IFK otti voiton 6-5-lukemin. Kärpät oli selkeästi sisuuntunut tappiosta, ja meni lauantain ottelussa jo 54 pelatun sekunnin jälkeen 1-0-johtoon Rasmus Kuparin osumalla.

Kärpät lisäsi johtonsa toisen erän alussa kahteen maaliin, mutta IFK nousi erän aikana maalin päähän Juhani Tyrväisen maalilla.

Ennen maalia nähtiin kunnon mylläkkä. Kärppien Taneli Ronkainen törmäsi IFK-maalivahdin Markus Ruusun kanssa. Törmäyksen seurauksena syntyi kahakka, jonka päätteeksi Kärppien Sami Anttila kaatui ja löi päänsä jäähän.

Anttila oli menettänyt kypäränsä nahistellessaan IFK:n Ilmari Pitkäsen kanssa. 

Kärpät meni kolmannen erän alussa jo 4-1-johtoon, mutta IFK nousi kuitenkin vielä kahden maalin päähän. Sen lähemmäksi se ei kuitenkaan päässyt. Radek Koblizek onnistui nimittäin tekemään vielä 5-2-maalin.

Vielä ottelun loppuhetkillä IFK:n Joe Finley ja Kärppien Jani Hakanpää vaihtoivat muutamat iskut.

KalPa kukisti Ilveksen, JYP voitti Ässät

KalPa haki täydet kolme pistettä Tampereelta, kun se kukisti Ilveksen 3-0-lukemin.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa erässä aukesivat maalihanat. Ensin KalPan Kai Kantola vei joukkueensa 1-0-johtoon, ja erän puolivälin jälkeen Mikko Nuutinen onnistui maalinteossa.

Nuutinen onnistui vielä toistamiseen maalinteossa kolmannessa erässä.  KalPalle voitto oli kolmas perättäinen. Ilvekselle tappio oli viides putkeen.

JYP otti neljännen perättäisen voittonsa, kun se kukisti 2-1-lukemin Ässät Jyväskylässä.

Ässät meni jo 24 pelatun sekunnin jälkeen ottelussa 1-0-johtoon, kun Peter Tiivola viimeisteli maalin upean kuvion päätteeksi.

JYP nousi erän aikana tasoihin, kun Jarkko Immonen onnistui maalinteossa. Voittomaalin teki Julius Nättinen kolmannessa erässä.

KooKoolle voitto Pelicansista

KooKoo ja Pelicans pelasivat tasaväkisen ottelun, jonka päätteeksi voiton itselleen otti KooKoo 5-4-lukemin.

KooKoo johti ottelua kolmeen eri otteeseen, mutta Pelicans oli sitkeä, ja tuli joka kerta tasoihin. Pelicans tuli aivan kolmannen erän loppuhetkillä 4-4-tasatilanteeseen.

Ottelu etenikin jatkoajalle, jossa ratkaisumaalin iski Arttu Pelli. KooKoo voitti myös joukkueiden edellisen ottelun perjantaina.

KooKoon tehomiehinä häärivät Kim Strömberg ja Anrei Hakulinen, jotka tekivät ottelussa kolme pistettä.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat