Tunteet kuumenivat Hämeenlinnassa! Jokaisella jäällä olleella pelaajalla oli oma painikaveri – HPK murskaamassa HIFK:ta

HPK:n ja Helsingin IFK:n välisessä ottelussa tunteet leimahtivat toisessa erässä.

Kaikki lähti siitä, kun HIFK:n Juhani Tyrväinen kaatoi väkisin HPK:n kultakypärä Teemu Turusen jään pintaan. HPK:n Miro Karjalainen eikä Turunen tempusta tykänneet, vaan kävivät heti muistuttamassa HIFK-hyökkääjää tilanteesta.

Tilanne eskaloitui kunnolla, sillä äkkiä jokaisella jäällä olevalla pelaajalla oli vastustajan pelaajasta painikaveri. Muun muassa IFK:n Joonas Rask ja HPK:n Niklas Friman huitoivat ihan nyrkeillä toisiaan, tosin hanskat käsissään.

HPK:n Otto Paajanen sekä IFK:n Joonas Lyytinen olivat toinen taistelupari, jotka ottivat hieman kovemmin yhteen. 

Tilanteesta tuomittiin IFK:n Raskille ja Lyytiselle, sekä HPK:n Frimanille ja Paajaselle 2+2 -rangaistukset väkivaltaisuudesta. Tyrväinen sai kahden minuutin jäähyn poikittaisesta mailasta.

HPK lisäsi johtonsa ylivoimallaan 3-1:een, kun Jere Innala onnistui maalinteossa. Hetkeä myöhemmin Karjalainen teki takatolpalta HPK:lle 4-1-johtomaalin.

Ottelussa on jaossa todella tärkeät pisteet. HPK oli ennen illan ottelua sarjassa kuudentena, eli viimeisellä suoraan puolivälieräpaikkaan oikeuttavalla paikalla.

IFK on HPK:n kanssa tasapisteissä, mutta on sijan alempana, seitsemänteä. On selvää, että se kumpi voittaa, ottaa askeleen kohti suoraa puolivälieräpaikkaa.

 



Lue myös:

    Uusimmat