Mainos

Tunnistatko tekijöitä? – törkeä ryöstö Malminkartanon juna-asemalla

Poliisi on julkaissut valvontakameran kuvaa Malminkartanon juna-asemalla viime itsenäisyyspäivänä tapahtuneesta ryöstöstä.

Poliisi tiedottaa facebookissa, että kuvissa ja valvontakameran videolla näkyvät nuoret miehet ryöstivät väkivaltaa käyttäen vuonna 1959 syntyneen miehen.

Mies odotti junaa Malminkartanossa aikaisin aamulla, kun nuorukaiset tulivat pyytämään rahaa, Mies oli kieltäytynyt avaamasta kukkaroaan pyytäjille ja jatkanut matkaansa. Poliisin mukaan tämän jälkeen uhria potkaistiin selkään. Maahan kaatunutta uhria pahoinpideltiin ja häneltä vietiin omaisuutta.

Ulkopuolinen henkilö oli tehnyt havaintoja tapahtumasta ja soittanut hätäkeskukseen. Kun poliisi oli tullut paikalle, tekijät olivat poistuneet paikalta juosten. Etsinnöistä huolimatta epäiltyjä ei löydetty.

Poliisi on selvittänyt tapausta ensin sisäisin keinoin, mutta epäiltyjä ei ole vielä toistaiseksi tunnistettu. Siksi myös yleisöltä pyydetään nyt apua henkilöiden tunnistamisessa.

Poliisin mukaan molemmat epäillyt ovat iältään arviolta alle 18-vuotiaita. Toinen miehistä on uhrin mukaan kantasuomalainen ja toinen mahdollisesti ulkomaalaistaustainen. Molemmat miehet olivat puhuneet suomea.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.