Tunnistatko tämän miehen? Meemi-Haroldin oikea henkilöllisyys paljastui!

Hulvaton "Hide Your Pain Harold" -meemikuva saa nyt aivan uuden merkityksen: ahdistuneesti hymyilevän miehen henkilöllisyys on nyt paljastunut.

Olet saattanut törmätä tämän miehen kuvapankkikuvaan monen monta kertaa internetin syövereissä. 'Hide Your Pain Harold' -meemi on kiertänyt netissä jo pitkät pätkät. 

Mikä on meemi?

Meemi tai internet-meemi on internet-ilmiö, joka saavuttaa suuren suosion lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, jopa vuosiksi.

Ensimmäisten hassuttelukuvien kerrotaan ilmestyneen jo vuonna 2011, joissa tämä vanhempi, jo hieman harmaantunut, naamaansa vääntelevä mies ”peittelee tuskaansa” milloin missäkin tilanteessa. 

Nettikansaa onkin ilahduttanut vuodesta toiseen miehen valkoinen hammasrivistö sekä ennen kaikkea hymy, joka näyttää kaikessa komeudessaan jokseenkin pakotetulta. Oli mies millaisessa tilanteessa tahansa, hän näyttää aina erityisen tuskaiselta.

"Hei, tämä tässä on Harold. Harold kamppailee päivittäin, jotta hänen sisäinen tuskansa ei näkyisi päällepäin, mutta hymyllä voi peittää jo paljon."

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

 Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Mutta kuka tuo mies oikein on?

Kuvan Harold on oikealta nimeltään András Arató. Mies asuu Unkarissa, Budapestissa.

Hän lisäsi taannoin kuvan itsestään vkontakte-palveluun, joka on eräänlainen versio Facebookista. Kuvassa mies pitelee lappua, jossa lukee: ”Olen elossa!”


Profiilissa kerrotaan, että mies on naimisissa, hänen syntymäpäivänsä on 11. heinäkuuta. Hän suhtautuu hyvin negatiivisesti tupakointiin, mutta alkoholin nauttimiseen puolestaan neutraalisti.

Vaikka mies on ollut maailmanlaajuisesti suosittu ”kuvapankkimies” ja hänen kasvonsa ovat esiintyneet miljoonissa meemi-kuvissa, ei hänen oikeaa identiteettiään ole aiemmin sen kummemmin noteerattu. 

Mies on esiintynyt taannoin televisiossakin eräässä unkarilaisessa kilpailuohjelmassa, eikä kukaan ole aiemmin hoksannut, että tässähän on "Harold"!

Mutta miksi András poseeraa kyseisissä – jo legendaksi muodostuneissa – kuvissa? Tarina on simppeli: kuvituskuvia työkseen ottava valokuvaaja oli ottanut mieheen yhteyttä International Who is Who -palvelun kautta ja András suostui tulemaan tälle seniorimalliksi.

– On jännittävää ajatella, että jokin noinkin simppeli valokuvaussessio aloitti näin jännittävän leikin, ja se jäikin elämään omaa elämäänsä, Aratón kerrotaan kuvailleen koko tapausta.

– Näen itseni aina enemminkin insinöörinä, kuin valokuvamallina.

Mutta ei mies menneisyyttään voi paeta – eikä hän sitä näytä haluavan tehdäkään.

Tässä András Aratón uusin profiilikuva Facebookissa:Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.


Katso myös tämä huumorivideo!

2:39

Lähteet: Theladbible.com, Facebook, vk.com, Youtube, Knowyourmeme.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja