Tummiin pukeutunut mies hyökkäsi kansanedustajan kimppuun – Ben Zyskowiczin pahoinpitely tallentui videolle

Ben Zyskowiczin pahoinpitely tallentui videomateriaalille 0:40
Kansanedustajan pahoinpitely tallentui videolle. Video: Kampanjatiimi.

Kansanedustajan kamppanjatiimi jakoi videomateriaalin, jossa tapahtuu Zyskowicziin kohdistuva väkivallanteko.

Kokoomuksen kokenut kansanedustaja Ben Zyskowicz pahoinpideltiin lauantaina Helsingin Itäkeskuksessa. Zyskowicz odotti Vuosaaren suuntaan kulkevaa metroa, kun hänen luokseen tuli mies, joka uhkasi tappaa hänet.

Zyskowicz kertoo MTV Uutisille, että metroasemalla tapahtunut pahoinpitely lähti liikkeelle siitä, kun aggressiivisesti käyttäytynyt mies tuli hänen eteensä huutamaan.

 – Mies tuli ihan nenän eteen huutamaan, että tappaa minut. Hänen solvauksensa liittyivät Natoon ja juutalaisuuteen. Hän uhkasi heittää minut metron alle ja löi lopulta kasvoihin. Siinä en loukkaantunut, mutta kun halusin saada hänet vastuuseen teostaan, hän lähti kävellen karkuun. Lähdimme miehen perään, jonka seurauksena hän kamppasi minut. Mies on nyt poliisin huostassa. Vielä poliisiautoon mennessään mies näytti keskisormea, Zyskowicz kertoo.

Zyskowicz sai ainakin käsiinsä ja polveensa haavoja.

Kansanedustajan kampanjatiimi jakoi videomateriaalia tapahtuneesta. Videolta on nähtävissä, kuinka mustaan takkiin ja pipoon pukeutunut mies hyökkää hänen kimppuunsa. Zyskowicz yrittää perääntyä tilanteessa. Hänet kaadetaan tilanteessa maahan.


Lue myös:

    Uusimmat