Tulisa Contostavlos kevään trendikkäimmässä asussa – ota mallia!

Laulaja Tulisa Contostavlos vakuutti näyttäytymällä Hollywoodissa kevään trendikkäimmässä asussa. Ota mallia tyylikkään tähden tyylistä!

Laulaja Tulisa Contostavlos, 24, näytti 19.3. esimerkkiä siinä, kuinka trendikäs nainen pukeutuu tänä keväänä. Laulajattaren yllä nähty mustavalkoraidallinen mekko yhdisti kaksi kevään 2013 kuuminta trendiä.

Contostavlos näyttäytyi Hollywoodissa mekossa, jonka yläosa on pystyraitainen ja alaosa sekä hihat vaakaraitaisia. Raidallisuus yhtenä kevään trendeistä toteutui hänen mekossaan upeasti. Tänä keväänä erilevyiset raidat ovat nimittäin erityisen muodikkaita ja uskaliaimmat pukeutujat yhdistävät Contostavloksen mallin mukaisesti nimenomaan pysty- ja vaakaraitaa.

Mustavalkoisuus on toinen kevään 2013 ehdottomista trendeistä ja Contostavlos on luottanut tähänkin trendiin valitsemalla ylleen näyttävän mekon. Mustavalkoiset kuosit ovat erityisen helppo trendi siksi, että näyttävät kuosit eivät vaadi rinnalleen juurikaan asusteita, jotta asukokonaisuus näyttäisi huolitellulta.


Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja