Tulevan huippumittelön lehdistötilaisuudessa ei säästelty sanoja: "Tämä voi olla lajin suurin ottelu"

Nyrkkeilyn raskaan sarjan hallitseva maailmanmestari Anthony Joshua ottelee lauantaina venäläistä Aleksandr Povetkinia vastaan. Lontoossa syntynyt ja kasvanut Joshua on innoissaan Wembleyllä käytävästä ottelusta.

Videolla keskiviikon iltakymmenen Tulosruutu.

Joshua solmi kahden Wembley-ottelun sopimuksen aiemmin tänä vuonna. 

– Rakastan ottelemista. Rehellisesti sanoen kehoni on ollu täysin rikki, ja nyt se on rakennettu kokonaan uudelleen kuntoon harjoitusleirin aikana. Tänne palaaminen on siunaus. Nyt on aika laittaa esitys pystyyn. Tunnen oloni rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Tämä ei ole enää minulle uutta. Olen kuin kotonani, Joshua sanoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Joshuan vastustajan Povetkinin manageri Vadim Kornilov ei säästellyt sanojaan hehkuttaessaan tulevaa ottelua. 

– On ilo olla tässä mukana. Teemme historiaa Wembleyllä. Tämä voi olla nyrkkeilyn suurin ottelu. Se, että tällaisia otteluita on useammin, tekee lajille hyvää. Tätä fanit haluavat nähdä, Kornilov sanoi. 

Joshuan valmentaja Rob McCracken oli Kornilovin kanssa samoilla linjoilla.

– Ilman tällaisia otteluita nyrkkeily kärsii. Britanniassa on tällä hetkellä käynnissä oikea nyrkkeilybuumi. Uskon, että lauantain kohtaaminen täyttää kaikki odotukset. Mielestäni Povetkin on lajin parhaimmistoa. Lauantaista tulee mahtava, McCracken sanoi.

Joshua ja Povetkin ottelevat lauantaina neljästä eri raskaan sarjan mestaruusvyöstä. Ottelu käynnistyy arvioiden mukaan noin kello 24 Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat