"Tulee mieleen juhlava täti, joka on saapunut serkun häihin" – Tyyliraati arvioi Cannesin elokuvajuhlien pukuloiston

Vuosittain järjestettävät Cannesin elokuvajuhlat ovat tuoneet filmitähdet punaiselle matolle, Ranskan Rivieralle. Tyyliraati arvioi pukuloiston, jota maailma pääsi ihastelemaan viikonloppuna.

Cannesin filmifestivaalit pidetään tuttuun tapaan toukokuussa 2015. Yli viikon kestävä filmifestivaali toi punaiselle matolle filmitähdet mitä juhlavammissa lookeissa: pitkät laahukset ja näyttävät yksityiskohdat eivät jääneet huomiotta.

MTV Lifestylen oma Tyyliraati arvioi viikonlopun pukukavalkadin!

Tyyliraati esittäytyy!

Tyylituomari 1:  Muotiin erikoistunut toimittaja, joka rakastaa pukuhistoriaa ja on koukussa verkkoshoppailuun. Hurahtaa ajatuksen tasolla milloin mihinkin trendeihin, mutta suosii kuitenkin klassista tyyliä boho chic-maustein omassa pukeutumisessa.

Tyylituomari 2: Muodista mitään ymmärtämätön toimittaja, jonka vaatetietämys keskittyy lähinnä siihen, miten päin paita puetaan ylle. Suosii kirppisvaatteita ja ostaa housunsakin kierrätettyinä.

Tyylituomari 3: Muodista ei ehkä sen suurempia ymmärrä, mutta naiskauneus on lähellä tämän toimittajan sydäntä. Itse pukeutuu aina tuttuun ja turvalliseen mustaan – sehän on aina muodissa? Saattaa olla myös hieman koukussa kenkiin.

Cannes 2015: Tyyliraati arvioi pukuloiston

Tyylituomari 1: Tämä on kuin sadusta. Söpöä ja romanttista, muttei kyllä niin tyylikästä. Tuntuu siltä, että tämä on kuin roolipuku. Söpö kiinatar prinsessa Ruususena.

Tyylituomari 2: En oikein tiedä, mitä tässä mekossa tapahtuu. Tulee mieleen, että kantaja kompastui verhoon, ja kaatui sitten kukkavaasiin. Jotenkin larppaus-henkinen. Tykkään kyllä!

Tyylituomari 3: Kappas, kukkaseppele! Ne ovatkin tänä kesänä muodissa, näemmä myös filmitähtien kutreilla. Ihanan sadunhohtoinen look.

Tyylituomari 1: Naomi Watts on tyylikäs nainen, mutta tämä höyhenpuku ei kyllä imartele. Pikkuhihat, muhkea helma ja kauttaaltaan pörröinen pintamateriaali tekevät Naomista pötkylän näköisen.

Tyylituomari 2: Höyhenistä en ole ennen tykännyt, enkä tykkää nytkään. Jotenkin raskas, tymäkkä mekko.

Tyylituomari 3: Miksi minulle tulee mieleen tästä Elie Saabin
mekosta jääkarhu, jonka turkki on pesty hopeasampoolla? Kaunis pääntie ja kaulakoru – ja taskut ovat olleet varmasti kätevät! Alankin lämmetä tälle jääkarhulle.

Tyylituomari 1: Julianne Moore on tres chic. Jälleen kerran.

Tyylituomari 2: Kamala. Next!

Tyylituomari 3: Olisin toivonut, että Juliannen look olisi hieman nuorekkaampi. Tulee mieleen juhlava täti, joka on saapunut serkun häihin vieden kaiken huomion.

Tyylituomari 1: Oho, miten räväkkä väri! Lupita pystyy kuitenkin käyttämään näinkin räikeitä värejä, ja vihreä sointuu kauniisti tähden tummaa hipiää vasten. 1970-luvun muhkeat pliseeraukset ovat itse asiassa mieleeni, mutta olkapäiden krumeluurit olisin jättänyt pois. Ne ovat jo liikaa.

Tyylituomari 2: Lupita on suosikkini, koska hän näyttää aina niin onnelliselta. Ihana väriläiskä. Tätä lisää.

Tyylituomari 3: "Ja helemat paukkuu!" Kirkas väri herättää huomion. Pidän myös syvästä kaula-aukosta, joka sopii erittäin hyvin laihemmalle naiselle.

Tyylituomari 1: Oh la la! Upea väri Juliannelle. Ja mikä halkio! Mutta, mekon samettipinta on armoton vartalolle ja kokonaisuus on turhan syksyinen toukokuiseen Etelä-Ranskaan.

Tyylituomari 2: Tämä mekko näyttää siltä, että osa siitä on kadonnut johonkin. Repesikö hiha irti, vai mikä on homman nimi? En käyttäisi.

Tyylituomari 3: No johan pomppas! Tällaista lookia toivoinkin näkeväni Juliannen yllä. Grauh.

Tyylituomari 1:  Kaunis, tyylikäs mutta tylsä. Väri on piristävä poikkeus, mutta pukeeko se blondia parhaiten?

Tyylituomari 2: Perusmekko. Näitä on nähty. Väristä plussaa, onneksi ei ole valkea.

Tyylituomari 3: Charlize Theron on yksi lempinäyttelijöistäni, ja siksi saatan olla hieman puolueellinen sanoessani, että hän tyrmäävän upea – jopa tipun värisessä mekossa.

Tyylituomari 1: Tässä pitsiluomuksessa Naomi onnistuu paremmin. Tosin, olkaimeton, istuva musta iltapuku on aina varma valinta. Ei jää mieleen.

Tyylituomari 2: Tyylikäs ja yksinkertainen. Sopii tilaisuuteen.

Tyylituomari 3: Kaunis, tyylikäs, elegantti. Kaulakoru ei tosin tällä kertaa herätä ihastusta. Miksi mieleni tekee mennä nostamaan Naomin hiukset ylös?

Tyylituomari 1: Upea ilmestys. Peittävä ja umpinainen mekko näyttää todella seksikkäältä, kiitos kurveja nuolevan mallin ja sähäkän värin.

Tyylituomari 2: Uuh, ihana. Rohkea, mutta peittävä! Käyttäisin.

Tyylituomari 3: Vähän tylsä, vaikka onkin räväkkä väri. Katoaa punaiselle matolle, kirjaimellisesti.

Tyylituomari 1: Söötti ilmestys, mutta tylsä. Tukka on tainnut jäädä laittamatta. Nataliella on totuttu kyllä näkemään vaikuttavampiakin pukuja.

Tyylituomari 2: Meh.

Tyylituomari 3: Voi voi, tämä mekko tekee Natalie Portmanista pikkutytön potenssiin sata, eikä mitenkään hyvällä tavalla.

Tyylituomari 1: Tykkään! Housupuvut ovat aina piristävä poikkeus punaisella matolla. Kun vielä kampaukseen olisi panostettu enemmän.

Tyylituomari 2: Oho! Yleensä en pidä housupuvuista, mutta tämä saa siunaukseni.

Tyylituomari 3: Pelottaa, että olkaimet valahtavat alas minä hetkenä hyvänsä. Mutta housupuku on cool.

Tyylituomari 1: Seksikkäät, syvät halkiot ovat nyt muodissa. Emman mekko ei ole omasta mielestäni kuitenkaan imartelevin. hänen vartalolleen.

Tyylituomari 2: Tämä on vähän kuin listan aiempi keltainen mekko, mutta jännempi. Ihan jees. Ei herätä suuria intohimoja.

Tyylituomari 3: Halkiot tekevät paluun? Onneksi tämä menee vielä hyvän maun rajoissa. Punainen huulipuna sopii keltaisen mekon kanssa, hyvä valinta brunetille!

Tyylituomari 1: Upea Sienna. Kaunis väri ja elegantti malli, tässä on vanhan ajan Hollywood-glamouria.

Tyylituomari 2: Saako miehen puvusta sanoa, että siisti väri? No, sanoin jo. Siennan mekkokin on kaunis, mutta aika perusasu. Onhan näitä olkapään paljastavia luomuksia nähty.

Tyylituomari 3: Ihoa kauniisti nuoleva mekko aiheuttaa sen, että mieleni tekisi mennä, ja ottaa Siennan vyötäröltä kiinni. Kaunis.

Tyylituomari 1: Outo look. Vain todella hoikkavartaloinen, pitkä nainen voi näyttää hyvältä tämän mallisessa puvussa. Tanya pystyy kyllä kantamaan puvun, mutta kokonaisuudesta tulee mieleen Lumikuningatar. Koru on liikaa.

Tyylituomari 2: Ohohoo, nyt on jännä! Erinomaista, erilaista. Ei aina tarvitse olla eteerisen kaunis, liehuvahiuksinen sampoomainosneito.

Tyylituomari 3: Jännittävä look, avaruusoliomainen. Sellainen, jota jäisin tuijottamaan.

Tyylituomari 1: Onko kiinalaisilla ollut teema pukeutumisessa? Näyttävää ja värikästä, teatteria! Ei ehkä tyyliä, mutta taidetta, ja sellaisena hauska poikkeus mustien iltapukujen joukossa.

Tyylituomari 2: Jihuu! Kuoseja en itse käyttäisi, mutta annan hyväksyntäni kaikenlaiselle glamour-hassuttelulle. 

Tyylituomari 3: Tämä asu saa ainakin hymyn huulille. Aika hauska, mutta ehkäpä liian karnevaalimainen elokuvafestareille(kin).

Tyylituomari 1: Kaunis Salma edustaa varmalla otteella. Puvun "rinkulat" eivät itseeni iske, ja noin uhkealla naisella olkaimeton puku ei aina ole se paras valinta.

Tyylituomari 2: Kankaan kuosi tuo mieleen rippijuhlat ja ylppärit. Aika edullisen oloinen. Jos tienaa miltsin leffaroolista, voisi ehkä hankkia jotain, mikä ei näytä markettimekolta?

Tyylituomari 3: Ensimmäinen ajatukseni: apua, ei kai mekko valahda alas? Rintamus on ehkä liian esillä, vaikka peittääkin suurimmaksi osaksi.

Tyylituomari 1: Monacon prinsessa hurmaa konstailemattoman kesäisellä tyylillä. Oikeastaan pidän tästä lookista: ei liian prameaa, mutta kaunista ja boheemia, kuten elokuvajuhlaan sopii.

Tyylituomari 2: Kaunis, ihana, käyttäisin.

Tyylituomari 3: Näyttää ihanan rennolta asulta. Guccin kukkamekko ei olisi ehkä ollut ensimmäinen valintani, näyttää arkiselta.

Tyylituomari 1: Bingbing on kaunis ilmestys, ja väri sopii hänelle upeasti. Kummalliset helmat eivät laskeudu parhaimmalla mahdollisella tavalla. Mahtuukohan tässä istumaan?

Tyylituomari 2: Tämä näyttää kapealta mekolta, josta joku unohti leikata ylimääräiset pois. Väristä en välitä, mutta kantajalleen se sopii. Lisäpisteet ideasta!

Tyylituomari 3: Ihana! Kuin satuhahmo! Tästä mekosta on käytännöllisyys kaukana, mutta voi että, sydän pakahtuu.

Tyylituomari 1: Natasha vetää upeasti överiksi kultalameessa. Rakastan 1970-luvun estetiikkaa, ja sitä tässä riittää. Kuin Jerry Hall silloin joskus, rock on!

Tyylituomari 2: Ihanat hihat. Pelkästään niistä annan kympin.

Tyylituomari 3: Tässä lookissa on rokkia, asennetta. Pidän myös löysistä laineista.

Tyylituomari 1: Jane on upea ilmestys ikäisekseen. Mekko ei kuitenkaan ole oma suosikkini: cut out-yksityiskohtia ja kumma leikkaus miinusta, väri plussaa. Kampaus on tätimäinen, miksi?

Tyylituomari 2: Ei se tylsä mekko kuulkaa muutu jännäksi, vaikka siihen leikkelisi reikiä. Olen puhunut.

Tyylituomari 3: Jane Fonda on upea ilmestys, mutta en vain käsitä näitä leikeltyjä mekkoja. Näyttää sanalla sanoen typerältä.

Tyylituomari 1: Oho! Tämä on nyt sitä jo hehkuttamaani 1970-luvun estetiikkaa, mutta ei sillä hyvällä tavalla. Vyö ja laukku olisivat voineet olla modernimmat, samoin kampaus. Silloin kokonaisuus ei olisi näin selkeästi "Charlies Angels goes to Cannes".

Tyylituomari 2: 1970-luku soitti, se haluaa verhonsa takaisin... Vitsi, vitsi. Makea kokonaisuus, mutten ole varma, sopiiko asu tilaisuuteen. Tulee festarifiilis.

Tyylituomari 3: Ihana 1970-luku, sinäkö se siellä? Hiuksetkin ovat kuin Charlien Enkeleistä. Kierolla tavalla pidän tästä: sopii hyvin Ranskan Rivieralle!

Tyylituomari 1: Virginien viehättävä housuasu on paljon paremman näköinen. Juhlava kangas, imarteleva leikkaus, meikki pääsee oikeuksiinsa – tykkään!

Tyylituomari 2: Tässäpä on asu, jota en itse käyttäisi. Kantajalleen se kuitenkin sopii. Plussaa huulipunasta, punainen sopii aina.

Tyylituomari 3: Ensisilmäyksellä saattaisin pitää pliisuna (ja pelätä kamelinvarvasta), mutta tässä on jotain... tyylikästä. Helppoa ja vaivatonta.

Tyylituomari 1: Halpa. Se oli ensimmäinen sana, mikä tästä tuli mieleen. Toinen ajatus oli, että onko Lindsay unohtanut alushameen. Tai jopa alushousut? Liila väri, hopean hohde, kimaltava kangas... Ei jatkoon. Kampaus on tosin kaunis.

Tyylituomari 2: Tämäkin asu näyttää siltä, että siitä unohtui jotain. Tähän päälle kun olisi saanut muhkean kermakakkuhelman, niin jo olisi toinen fiilis. Tällaisena mekko näyttää aika halvalta.

Tyylituomari 3: Naurattaa. Mikäs pepunpaljastelu-kausi on nyt meneillään?

Tyylituomari 1: Tämä kuva voisi olla vaikkapa 1990-luvulta. Noomilla on huono tukkapäivä, upea kampaus olisi voinut nostaa tämän sinällään kauniin puvun uusiin korkeuksiin.

Tyylituomari 2: Juhlava puku. Plussat kuosista, yksivärisiä on joka nurkan takana.

Tyylituomari 3: Koen tämän mekon hieman tylsänä. Ei anna rakennetta, ei kauniita muotoja.

Tyylituomari 1: Miten jännittävä leikkaus, tykkään! Erikoinen, kaunis printti, veistoksellinen kokonaisuus, kuin Balenciagan puvut joskus ennen muinoin. Ihanaa, kun Caten hiukset ovat kiinni: kaula ja kasvot pääsevät esiin.

Tyylituomari 2: Hetken luulin näkeväni Vallilan verhokuosin, mutta se olikin mekko. Siisti asu, urbaani fiilis.

Tyylituomari 3: Moderni lumikuningatar. Kaunis, elegantti, erikoinen. Ja taskut, ihanaa!

Tyylituomari 1: Paljon paremmalta Bingbing tässä puvussa näyttää kuin siinä vaaleansinisessä hörhellyksessä. Sirolle kauntotarelle tämä vaalea kokonaisuus sopii upeasti.

Tyylituomari 2: Meh, osa 2. 

Tyylituomari 3: Yksi sana, tavutettuna kirjain kirjailmelta: I-H-A-N-A.

Tyylituomari 1: Huh mitä röyhelöitä. Väri sopii Evalle, ja onhan puku upea, mutta omaan makuuni turhankin prinsessamainen tanssiaismekko.

Tyylituomari 2: Juhapuku, isolla J-kirjaimella. Oikein kiva. Jos on menossa juhliin, kai sitä saa tällätä ja pukeutua? 

Tyylituomari 3: Liikaa helmaa. Sinne voisi mennä vaikka leikkimään piilosta. Tuli raskas olo. Ja pakko miettiä, onkohan takapuolta kohotettu mekon avulla?

Tyylituomari 1: Tres chic. Mustavalkoinen toimii aina. Kaunis leikkaus, juhlava, mutta ei överi. En pidä prinsessahelmoista, tällainen pitkän iltapuvun taas pitää olla.

Tyylituomari 2: Yksinkertainen ja kaunis. Saisi täydet pisteet, jos kaula-aukko olisi pikkuisen pienempi.

Tyylituomari 3: Taas pelkään olkaimien puolesta. Olisin lyhentänyt niitä, että niistä olisi tullut napakat. Muutoin tyylikäs.

Tyylituomari 1: Salman avut pääsevät kiistämättä upeasti esille tässä mekossa. Väri pukee tähteä upeasti.

Tyylituomari 2: Kiva väri, tylsä malli. Sopii kantajalleen.

Tyylituomari 3: Salma, olet kaunis ja uhkea. Ja rintasi varastavat kyllä huomion, niin hyvässä että pahassa. Tämänkaltaiset pääntiet eivät sovi mielestäni povekkaalle naiselle. Mutta ihanaa: Salma on varmasti aiheuttanut suurta kateutta kanssasisarissaan.


Lue myös:

    Uusimmat