Tukkajumalaksi julistettu Love Island Suomi -Eetu aiheutti kohinaa ulkonäöllään – ensimmäisellä kaudella ihastuttaneelta Patrickilta naseva vastaus: "Nope"

Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella ihastuttanut Patrick ei ole mielissään vertauksista uuden kauden Eetuun. 

Suuri odotus palkittiin lauantaina 17. elokuuta, kun tulevan Love Island Suomi -kauden uudet saarelaiset julkistettiin. Ohjelman ensimmäisessä aallossa Espanjan auringon alle saapuu kymmenen rakkaudennälkäistä sinkkua, jotka ovat valmiita löytämään rinnalleen sen oikean. 

Yksi suurta kiinnostusta ja huomiota herättäneistä sinkuista on 27-vuotias Eetu. Mies on esitelty muun muassa Love Island Suomi -ohjelman virallisella Instagram-tilillä hämeenlinnalaisena hurmurina, joka etsii rinnalleen "vilpitöntä, pirteää ja rempseää naista". 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eetu on myös rinnastettu tyylinsä puolesta ohjelman ensimmäisellä kaudella nähtyyn Patrickiin. Tästä on esitetty pohdinta, että onko hän kenties tullut viemään ensimmäisen kauden konkarin "tukkajumalan" tittelin. 

Patrick itse ei ole ollut vertauksista vakuuttunut, ja esitti kantansa asiaan Eetun Instagram-esittelyn kommenttikentässä. 

– Nope, Patrick kommentoi tyhjentävästi. 

Patrickin naseva kommentti on kerännyt runsaasti tykkäyksiä sekä huvittuneita reaktioita. 

Mies päätyi Love Island Suomi -ohjelman lopuksi monien vaiheiden jälkeen yhteen Ankun kanssa. Pariskunta pitää yhtä vielä tänäkin päivänä. 

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 

Lue myös:

    Uusimmat