Tuija Pehkosen vuosi alkoi ikävällä tavalla – myöntää pettyneensä raskaasti: "Oli ladattuna odotuksia, jotka valuivat viemäristä alas"

Somevaikuttajat Oona Tolppasella ja Tuija Pehkosella erilaiset linjat vauvan kuvien julkaisussa 1:43
Tuija Pehkonen avautui someäitiydestään.

Pehkosen alkuvuoteen on mahtunut paljon vastoinkäymisiä.

Juontaja-toimittaja Tuija Pehkonen myöntää ladanneensa uudelle vuodelle kovia odotuksia. Elämä ei ole kuitenkaan mennyt ihan niin kuin hän olisi ajatellut.

– Uuden alkuhan sen piti olla, mutta samaa vanhaa tulikin – vähän uudessa muodossa vaan, Pehkonen kirjoittaa Instagramissa.

Mahalasku on näin ollen ollut Pehkosen mukaan melkoinen, kun odotukset eivät ole täyttyneetkään. Olotilaansa hän kuvailee melkoisen surkeaksi.

– Tosi paljon oli ladattuna odotuksia, toiveita, vielä muotoaan hakevia ajatuksia, jotka lätsähtelivät päin näköä ja valuivat viemäristä alas.

– Monelle vuoden alku oli kovista odotuksista huolimatta räntää ja tarpomista. Myös mun vuosi starttasi nihkeästi. Olin etukäteen päättänyt rentoutua, kasata luovuutta, inspiroitua uudesta, vaikka mitä, hän kertaa.

Pehkosella oli edessään erilaisia työprojekteja, jotka kuitenkin koronan vuoksi peruuntuivat. Hän kertoo myös läheisensä sairastuneen.

– Läheisen sairastuminen veti varjon kaiken ylle ja korona peruutti pari kovasti odottamaani työprojektia. Tällaisina hetkinä myös vanhat möröt saattavat jylähdellä luolistaan. Elämä muistutti taas kerran yllätyksellisyydellään, mutta yritän muistaa, että usein se yllättää myös hyvällä. Sitä odottelen just nyt ja samalla annan itselleni luvan olla olematta parhaimmillani. Aina ei tarvitse.

Pehkonen on naimisissa ex-lumilautailija Eero Ettalan kanssa. Pariskunta avioitui joulukuussa 2019. Heidän esikoisensa syntyi loppuvuodesta 2020.

Pehkonen tunnetaan Kenen kotona? -ohjelman juontajana. 

Kenen kotona? torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat