Tuija Pehkonen on tällä hetkellä Kanadassa kuvausryhmän kanssa: "Jos kaikki menee hyvin, niin olemme torstaina Suomessa"

Haastattelussa Tuija Pehkonen ja Eero Ettala 3:02
Tuija Pehkonen on naimisissa lumilautailija Eero Ettalan kanssa.

Tuija Pehkonen on kuvaamassa televisio-ohjelmaa Kanadassa.

Juontaja Tuija Pehkonen matkusti viikko sitten Kanadaan kuvaamaan uutta tv-ohjelmaa. Tuotantoryhmän oli tarkoitus olla Inuvikin-kaupungissa kuukauden, mutta nyt heidän suunnitelmiin tuli muutos, kun hallitus pyysi kaikkia ulkomailla olevia suomalaisia lähtemään pikimmiten takaisin kotimaahansa valmiuslain myötä. 

Pehkonen kertoo Instagram-tilillään, että he ovat ottaneet uudet lennot ja heidän on tarkoitus saapua Suomeen torstaina.

– Meidän kotimatka alkaa huhtikuun alun sijasta huomenna, ja torstaina toivottavasti ollaan jo turvallisesti Suomen kamaralla. Päässä menee miljoona ajatusta, mutta tärkein niistä, että terveys ja turvallisuus ennen kaikkea. Tsemppiä, rakkautta, jaksamista ja ymmärrystä kaikille hurjina maailman aikoina, Pehkonen kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Matkustaminen ei käy kuitenkaan mutkitta, sillä heillä on edessä viisi pysähdystä ennen kuin he pääsevät Suomen kamaralle.

–Lähdettiin tänne (Kanadaan) juuri ennen kuin matkustuskielto tuli voimaan. Ollaan nyt säädetty noita lentoja ja jos kaikki menee hyvin, niin olemme torstaina takaisin Suomessa, Pehkonen kertoo videolla.

Pehkonen on kuvaamassa Inuvikissa Ylen sarjaa, jossa neljä nuorta elävät siellä kolme viikkoa, olematta yhteydessä ulkomaailmaan. Mukana kuvauksissa on mukana muun muassa Diili-sarjasta tuttu Miisa Nuorgam



Lue myös:

    Uusimmat