Tuija Pehkonen jakoi elämänsä pelottavimman kokemuksen: "Tärkeintä, että ollaan kaikki elossa"

Haastattelussa Tuija Pehkonen ja Eero Ettala 3:02
Tuija Pehkonen ja Eero Ettala antoivat yhteishaastattelun Venla-gaalassa.

Juontaja Tuija Pehkonen joutui nelisen viikkoa sitten kiireellisesti sairaalaan. 

Juontaja Tuija Pehkonen  jakoi 14. elokuuta Instagramissa pelottavan kokemuksen, joka sattui nelisen viikkoa sitten. Hänelle oli noussut kova kuume, jonka vuoksi hän lähti nopeasti sairaalaan ja sai samana iltana kuulla kärsivänsä vakavasta verenmyrkytyksestä.

– Edeltävänä päivänä kaikki oli ollut kunnossa, vietettiin mökillä kesälomaa, hermoiltiin remppaa ja oltiin onnellisia. Sitten yhtäkkiä kaikelta hävisi pohja. Puolitoista vuorokautta myöhemmin vauva piti ottaa ennenaikaisesti maailmaan. Vietin elämäni pelottavimmat päivät ja viikot sairaalassa, enkä vieläkään oikein käsitä, mitä kaikkea tapahtui. Tärkeintä on, että meitä on nyt neljä ja ollaan kaikki elossa, Pehkonen kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pehkonen uskoo kirjoituksensa mukaan, että mukana oli varmasti myös paljon onnea, mutta haluaa erityisesti kiittää häntä hoitaneita ihmisiä. 

– Olen elämäni velkaa ja niin kiitollinen viisaille lääkäreille, suomalaiselle terveydenhuollolle ja jokaiselle minua ja vauvaa hoitaneelle, että me molemmat toivutaan ja voidaan hyvin. Sairaalassa ollessa ehdin myös miettiä tuhat kertaa, miten uskomattoman ammattitaitoisia, empaattisia hoitajia meillä vielä on. Toivottavasti heitä on jatkossakin, Pehkonen jatkoi. 

Pehkonen korostaa kirjoituksessaan, että kuluva vuosi on opettanut erityisesti sen, että on olemassa vain tämä hetki. 

– Suunnitelmalliselle ihmiselle aika vaikeaa, mutta uskoisin, että oppi on nyt mennyt perille. Ajattelen, että on myös iso onni, ettei tiedetä, mitä kulman takana odottaa. Nyt toivon, että siellä on paljon hyvää. Elämä on ihmeellistä, ihanaa ja ainutlaatuista, Pehkonen kirjoitti. 

Jakamansa kuvat hän kertoi ottaneensa sairaalassa sen jälkeen, kun tiesi jo toipuvansa. 

Pehkonen vihjasi jo 10. elokuuta julkaisussa, jossa kertoi toisen lapsensa syntyneen, että takana on hurjat viikot. 

Pehkonen on naimisissa ex-lumilautailija, juontaja Eero Ettalan kanssa. Heidän esikoisensa syntyi syyskuussa 2020.

Lue myös:

    Uusimmat