Tuhoisa syöksy tallentui videolle: Vakavin junaonnettomuus Taiwanissa vuosikymmeniin: "Mietin, miksei se hidasta mutkaan"

Tuhoisa junaturma tallentui videolle Taiwanissa – suistui raiteiltaan sähköiskujen ja savun saattelemana 0:20

Juna suistui raiteiltaan sähköiskujen ja savun saattelemana. Kyseessä on Taiwanin vakavin junaonnettomuus vuosikymmeniin.

Ainakin 22 ihmistä on kuollut ja 170 loukkaantunut Taiwanin junaturmassa. Onnettomuus tapahtui sunnuntaina Yilanin alueella, uutisoi CNN.

– Juna kulki todella nopeasti. Ajattelin itsekseni, että miksei se hidasta mutkaan, kaatuneessa vaunussa matkustanut Henry Tseng kommentoi uutistoimisto Reutersille.

Videolla on nähtävissä, kuinka juna syöksyy tuhoisasti pois raiteiltaan. Tämä johti usean junavaunun kaatumiseen. Viranomaisten mukaan junassa oli onnettomuushetkellä yhteensä 366 matkustajaa.

"Ei ollut aikaa ajatella, mitä tapahtuu"

– Iskeydyin päin seinää, kun vaunu alkoi kallistua. Noin viisi tai kuusi ihmistä viskautuivat ulos vaunun ovesta. Ei ollut aikaa ajatella, mitä tapahtuu. Kaikilla oli kiire päästä ulos, Tseng kuvailee.

Pelastustoimet jatkuivat yöhön asti, ja niihin osallistui satoja pelastustyöntekijöitä ja armeijan henkilöstöä. Kyseessä on Taiwanin vakavin junaonnettomuus yli 30 vuoteen.

Lue myös:

    Uusimmat