Ilmakuva paljastaa Intian junaturman katastrofaalisuuden – silminnäkijä: "Yritin vetää ulos niin monta ihmistä kuin pystyin"

Dronekuva paljastaa Intian junaturman laajuuden 1:45
Kolmen junan onnettomuus on vaatinut satoja kuolonuhreja.

Intian itäosassa tapahtuneen junaonnettomuuden pelastustyöt jatkuvat edelleen, kertoo uutistoimisto Reuters.

Intian itäosassa, Odishan osavaltiossa sijaitsevassa Balasoren kaupungissa tapahtuneen junaturman pelastustyöt ovat yhä käynnissä. 

Pelastustyöntekijät etsivät vaurioituneista junavaunuista eloonjääneitä. Uutistoimisto Reutersin mukaan ihmisten on nähty etsivän sukulaisiaan niin onnettomuuspaikalla kuin myös sairaaloista. 

The Guardianin mukaan onnettomuus tapahtui, kun Kalkuttasta Chennaihin kulkenut Coromandel Express törmäsi tavarajunaan. Tavarajuna puolestaan suisti kiskoilta vastakkaiseen suuntaan kulkevan Howrah Superfast Express -junan vaunuja.

Turman laajuus tulee esille Reutersin julkaisemalla videolla.

Paikallinen pelastuspäällikkö kertoi aikaisemmin uutistoimisto AFP:lle kuolonuhreja olevan ainakin 288, mutta Reutersin mukaan South Eastern Railwayn PR-päällikkö K. S. Anand on kertonut kuolleita olevan 261. Loukkaantuneita on kerrottu olevan noin 900.

Onnettomuuspaikan lähellä ollut Ganesh havahtui kovaan pamaukseen.

– Olin torilla ja kuulin kovan pamauksen. Tulin paikalle ja näin, että junat olivat törmänneet ja yritin vetää ulos niin monta (ihmistä) kuin pystyin.

Kyseessä on Intian tuhoisin rautatieonnettomuus yli 20 vuoteen.

Lue myös:

    Uusimmat