Paljastuksia Tuhmat tädit -sarjan jatko-osasta – luvassa entistäkin rohkeampaa menoa!

Salkkareista tutut naiset kommentoivat Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjaa, jonka toinen kausi julkaistaan pian MTV Katsomossa.

Salkkareiden näyttelijäkaarti kertoi tunnelmiaan pian julkaistavasta Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjan toisesta kaudesta. Sarjan fanit saivat seurata näyttelijöiden jutustelua Salatut elämät -facebook-tilillä nähdyssä livelähetyksessä.

Jututettavana olivat Monika Lindeman (Linda), Tiia Elg (Eva), Irina Vartia (Monica), Nora Rinne (Camilla), Pete Lattu (Kalle) sekä kaksi nettisarjassa nähtävää uutta näyttelijää: Annemari Laaksonen ja Tino Virta

Huippusuositun nettisarjan kakkoskaudella Pihlajakadun tuhmat tädit Monica, Eva, Linda ja Camilla ovat hädin tuskin toipuneet hurjaksi riistäytyneestä bileillastaan, kun viaton visiitti seksikauppaan käynnistää uuden, vauhdikkaan tapahtumien sarjan. Naiset lupaavatkin yhteen ääneen, että luvassa on entistä rohkeampaa materiaalia.

– Kyllä tämä lähtee astetta kovemmalle tasolle, Lindaa näyttelevä Monika Lindeman paljasti.

– Kakkoskaudella pääsi kyllä laittamaan itsensä kuin myös Lindan likoon jälleen kerran ihan eri tavalla, hän jatkoi.

– Hauskaa piisaa ja matkaan mahtuu monta mutkaa, Pete Lattu komppasi.

Pihlajakadun tuhmat tähdit -sarjan jatko-osassa nähdään myös Annemari Laaksonen.

– Olemme strippareita Tinon kanssa. Sarjaa oli hauska tehdä. Siinä pääsi revittelemään ja olemaan räväkämpi kuin mitä siviilielämässä on, Laaksonen hehkutti.

Tino puolestaan kiitteli konkarinäyttelijöiltä saamaansa tukea.

– Sarjassa oli vaatetta enemmän ja vähemmän päällä, mutta mukavan tiimin kanssa ei jännittänyt tai ujostuttanut paljoa, mies kommentoi.

Huippusuositusta nettisarjasta julkaistaan toinen kausi kokonaisuudessaan MTV Katsomossa 8.6. Sen lisäksi sarjasta on tekeillä kolmas kausi. 

Lue myös:

    Uusimmat