Tubettaja väärensi kuvia Kylie Jennerin poikaystävästä pettämässä – Kardashianit lataavat takaisin

Kylie Jenner on ottanut kantaa valekuviin, joissa hänen poikaystävänsä lavastettiin pettäjäksi.

VIDEO: Kylie Jenner sai esikoisensa.​​​​​​​

Kylie Jennerin kanssa seurusteleva yhdysvaltalaisräppäri Travis Scott joutui viime viikolla yllättäen pettämiskohun keskelle, kun internetissä levisi kuvia häneltä näyttäneestä miehestä läheisissä tunnelmissa tuntemattoman naisen kanssa. Kuvissa miehen kasvot olivat peitossa, mutta yhdennäköisyys Scottin kanssa oli ilmeinen.

Scott kielsi huhut oitis ja syytti niistä internettrolleja. Räppäri ei ollut väärässä, sillä pian paljastui, että kuvat olivat lavastettuja. Yhdysvaltalaistubettaja Christian Adam julkaisi YouTube-tilillään videon, jossa hän paljastaa esittäneensä Travis Scottia kuvissa pilailumielessä. Adam otti tempaukseensa mallia toiselta YouTube-kanavalta, joka lavasti kuvan Justin Bieberista syömässä burritoa keskeltä.

– Huomio! Tätä videota ei tehty tarkoituksella satuttamaan Travis Scottia, Kylie Jenneria tai koko Kardashianien perhettä millään tavoin, Adam kirjoitti videon oheen.

Adamin lisäys ei Jenneriä lepuuttanut, vaan hän otti aiheeseen pikaisesti kantaa Instagram-tilinsä tarinassa.

– En tiedä, jos tämä on joillekin tosiaan sosiaalinen koe, mutta pilailet oikeiden ihmisten, oikean ihmissuhteen, oikean perheen kanssa, Jenner kirjoitti sittemmin poistamaansa Instagram-tarinaan Huffington Postin mukaan.

Scott otti yhteyttä suoraan videon tehneeseen Adamiin, joka esitteli Instagram-sivullaan videota, jossa hän paljastaa olleensa itse kuvien takana.

– Pyörittelen päätäni, Scott kirjoitti Adamille voimasanojen saattelemana.

Jenner sai tuekseen poikaystävänsä lisäksi perheensä. Jennerin isosiskot Kim Kardashian West ja Khloé Kardashian riensivät puolustamaan siskoaan.

– Inhoan sitä, että tuon julkisuutta tälle, mutta on todella kuvottavaa, että mielestäsi on hauskaa pilailla Travisin ja Kylien kustannuksella, kun he perustivat juuri perheen. Tämä on todella vahingollista parisuhteille, perheille, ja on vain väärin! Kim Kardashian latasi omalla Twitter-tilillään.

– Ihmiset ovat kuvottavia! Tämä ei todellakaan ole oikein! Tämän ihmisen kuuluisi hävetä itseään! Mitä roskaa, Khloé Kardashian komppasi siskoaan.

21-vuotias Jenner ja 26-vuotias Scott toivottivat esikoisensa maailmaan viime helmikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat